A Tomb Raider-trilógia ingyenesen érkezik az Epic Games Store-ba: epikus kalandokkal zárhatjuk az évet

Az Epic Games Store karácsonyi akcióját egy nagyszerű ajándékkal zárja, amelyet az egész közösségnek szán.

 

 

Egész december hónapban figyelemmel kísértük az Epic Games Store napi ajándékait. Néhányuk elég jól sikerült, mások pedig nem mindenkinek tetszettek, de biztosak vagyunk benne, hogy az utolsó ingyenes játékot sok felhasználó értékeli majd: ez ugyanis a Tomb Raider-trilógia.

A digitális bolt ráadásul szakít a napi címek trendjével: 2022. január 6-án 17:00 óráig férhetünk hozzá ezekhez a kiadásokhoz.

Ahogy azt már sejteni lehet, az Epic Games Store legújabb részletei között szerepel a Tomb Raider: Game of the Year Edition, a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration és a Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, így az ünnepek végéig és azon túl is van szórakozásunk. Itt a sorozat rebootját játszhatjuk majd végig, miközben Lara Croft, a legendás vitruális régésznő eredettörténetét követhetjük nyomon, és mindenféle akadályokat élünk túl (remélhetőleg).

 

Ezzel az Epic Games Store egy újdonságokkal és ingyenes játékokkal teli évet zár, bár voltak problémái is, mint például a legutóbbi Fortnite szerverösszeomlás…

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu