Amazonnal (She-Hulkkal) is erősít a Marvel’s Avengers?

A Crystal Dynamics és a Square Enix még mindig nem adja fel az élő szolgáltatásos (live service) modellű Marvel’s Avengers bővítgetését.

 

A címet el kell magyaráznunk. Az Amazon alatt nem Jeff Bezos cégére gondolunk, hanem magyarul She-Hulk, azaz Jennifer Walters neve valóban Amazon, ami már-már megszokott, hiszen Magyarországon a lehető legtöbbször történik meg, hogy egy karakter vagy egy film neve teljesen módosul a hazai piacra. Úgyhogy egy női Hulkra kell gondolni, ezért is a She-Hulk név az angol nyelvterületen (is).

Szóval a Twitteren a Miller néven futó egyén korábban már megbízhatóan szivárogtatott a Marvel’s Avengersszel kapcsolatban. Most kimondta, hogy Krizia Bajos, egy veterán szinkronszínésznő alakítja Jennifer Walters karakterét a játékban. Ezt aztán Bajos retweetelte, így nem csoda, hogy erre aztán a sajtó ráugrott, és az MP1st fel is kereste Millert, aki ezt az információt megfejelte egy plusz kiejelntéssel: a Marvel’s Avengers utolsó karaktere nem She-Hulk lesz, de azt még nem tudja, hogy ő lesz-e a következő, akivel bővülhet a stáb.

Miller szerint a tartalmi menetrend felborulása hatással volt a karakter megjelenési időpontjára is, ezért csúszott át 2022-re, ez viszont a már hallott pletykákon kívül további meglepetéseket is magával hozott. Persze kérdés, hogy mekkora meglepetés lehet, ha a játék maga nem kapott kiemelkedően jó fogadtatást. Ebben nem volt segítségére Spider-Man, a PlayStation-exkluzív karakter megjelenése sem, hiszen bár a játék boltokba jutása előtt bejelentették a pókmaskarás szuperhőst, aztán mégis több mint egy évet kellett várni a megérkezésére.

Aztán ott volt ugye a játékmenetre hatással levő mikrotranzakciók is, amiről a megjelenés előtti marketingben a Square Enix és a Crystal Dynamics többször is mondta: ilyen nem lesz, csak kozmetikus mikrotranzakciók. Ez aztán szépen botrányt okozott, és kellett kb. egy hónap, mire a fizetős csalásoknak is nevezhető megoldások eltávozzanak a játékból. Ezeket látván nem hisszük, hogy a Hello Games és a No Man’s Sky példáját tudja követni a Marvel’s Avengers: ott a reputációt Sean Murray helyre tudta állítani. Itt? Sok esélyt nem látunk rá.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu