Kirúgták Armie Hammert Taika Waititi filmjéből, a Next Goal Wins-ből, Will Arnett lesz helyette

MOZI HÍREK – Armie Hammert vélhetően a zűrös ügyei miatt elküldték helyett Taika Waititi következő filmjéből, és már le is zajlottak az újrafelvételek Will Arnettel.

 

Egy újabb projektből rúgták ki Armie Hammert: a következő film, amelyben már nem szerepelhet, a Next Goal Wins. A Taika Waititi által rendezett filmben Hammer egy figyelemre méltó szerepet kapott volna, mint az Amerikai Szamoa Labdarúgó Szövetség egyik vezetője. Bár a jeleneteit már leforgatták, a Variety értesülései szerint Will Arnett hivatalosan is felváltotta Hammert, és a film stábja már újra is forgatta Armie Hammer jeleneteit.

A Taika Waititi rendezésében készülő Next Goal Wins a 2015-ös, azonos című dokumentumfilm alapján készül. Az igaz történet a holland edzőről, Thomas Rongenről szól követi, aki megpróbálja dicsőségre vezetni az amerikai-szamoai focicsapatot. Waititi a filmadaptáció forgatókönyvét Iain Morrisszal közösen írta. A filmben Elisabeth Moss, Oscar Kightley, David Fane, Beulah Koale, Lehi Falepapalangi, Semu Filipo, Uli Latukefu és Angus Sampson is szerepelnek.

Ez a lépés nem különösebben meglepő, tekintve az Arnie Hammer nevéhez fűződő vitákat. A színészt szexuális zaklatással vádolták meg, a Los Angeles-i rendőrség jelenleg is vizsgálja az állításokat. Armie Hammer tagadta azokat, és egyelőre nem vádolták meg semmilyen bűncselekménnyel a vádak miatt, de ezek ennek ellenére negatívan befolyásolták a karrierjét. Elvesztette szerepeit a Jennifer Lopez Shotgun Wedding című romantikus vígjátékában és a Paramount+-nál készülő, A keresztapa készítéséről szóló forgatókönyvsorozatban, illetve Hammert kirúgták A percek című készülő Broadway-produkcióból is.

Ennek ellenére Armie Hammer főszerepet játszik a Halál a Níluson című készülő filmben, amely 2022 februárjában kerül a mozikba. A Kenneth Branagh rendezésében készülő misztikus thrillerben Hammer mellett Tom Bateman, Annette Bening, Russell Brand, Gal Gadot, Ali Fazal, Rose Leslie és Letitia Wright is szerepelnek. Ebben az esetben a forgatás már 2019 végén lezárult, mielőtt a Hammer elleni vádak felszínre kerültek. Ekkor már hihetetlenül költséges lett volna újraforgatni Hammer jeleneteit, így a 20th Century inkább úgy adja ki a filmet, ahogy van, miközben a legjobbakat reméli a sztárral kapcsolatban.

Az, hogy Armie Hammer valaha is kap-e még nagy szerepeket a mozikban, a rendőrségi nyomozás eredményétől függhet. Hammer korábbi filmjei között említésre méltó szerepeket kapott Social Network – A közösségi háló, a J. Edgar, a Lone Range, Az U.N.C.L.E. embere és Az egyenjogú nem című filmekben. A Golden Globe-on a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjra jelölték Luca Guadagnino Szólíts a neveden című filmjében nyújtott alakításáért. Az év elején Nicholas Jarecki Crisis című filmjében tűnt fel Gary Oldman és Evangeline Lilly oldalán.

Ami Will Arnettet illeti, ő is jól ismert színész az Arrested Development sorozatban Gob Bluth szerepéről, akit közel 20 éve alakít. A BoJack Horseman hangja, Arnett olyan filmekben is szerepelt, mint A dicsőség pengéi, a Jonah Hex és a Show Dogs, és a 30 Rockban Devon Banksként játszott visszatérő szerepe négy jelölést is hozott neki a Primetime Emmy-díjakon a Kiváló vendégszereplő kategóriában. A Rumble című új pankrációs animációs filmben is ő volt a szinkronhangja, és a hamarosan induló Murdertown című sorozatban is feltűnik.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu