A The Witcher vezető producere elárulta, eredetileg több flashbacket terveztek a 2. évadba

MOZI HÍREK – Lauren S. Hissrich elárulta, hogy a The Witcher második évadának további, egyik karakteréhez kapcsolódó flashbackeket szántak, amelyeket végül nem használtak fel.

 

 

A The Witcher – avagy A vaják -, ahogy a népszerű sorozatok általában, adott néhány ellentmondásos pillanatot a rajongóknak, már ami a második évad cselekményének egyes pontjait illeti. Különösen egy bizonyos, az egyik karakterhez kapcsolódó döntés volt az, ami kiváltotta egyes nézők ellenérzéseit. Lauren S. Hissrich vezető producer már beszélt a döntésről, de egy friss közösségi média posztban részletesebb magyarázatot adott arra, hogy ezt a bizonyos esetet eredetileg számos további flashback-szekvenciával támasztották volna alá.

Figyelem: eddig tartott a spoiler-mentes bevezető! Aki tovább olvas, számítson spoilerekre a The Witcher 2. évadjáról!

A The Witcher videójátékos ágának rajongói meglepődtek, amikor Eskel a sorozat második évadának elején meghalt, és mint az egyik fő „vaják”, ez elég nagy pillanatnak tűnt. Persze, ha egy sorozatban egy főszereplő haláláról van szó, sok rajongó nem fog örülni neki, így Hissrich megpróbálta átsegíteni őket azzal, hogy alaposan megindokolja, miért éppen Eskelnek kellett távoznia.

„Így most van egy rejtély, amit Geraltnak meg kell oldania: mi történt Eskellel?”

„És mi köze van ehhez Cirinek? És ezen túlmenően van egy dilemmánk, ami az egész évadot végigkíséri majd: meddig megy el Geralt, hogy megvédje a lányt, aki a végzete? Mi győz: vajáknak lenni, vagy apának lenni? Meg tudja tenni mindkettőt? És hogyan? Még több flashbacket akartunk Eskelről, hogy még jobban megmutassuk a közönségnek, milyen közel állt Geralt és Eskel a múltban: hogy megerősítsük, milyen messzire kellett elmennie Geraltnak a szívében ahhoz, hogy meghozza ezt az áldozatot. Remélem, hogy a jövőben még visszatérhetünk hozzájuk. Mindezzel együtt: a rajongóknak hiányzik Eskel. Én ezt megértem. Azt is megértem, hogy a történetmesélésünkben meghoztuk a döntést, amit meg kellett hoznunk, hogy Geraltot aktívabbá tegyük. Van helyes és helytelen? A rajongók számára talán. És talán az idő majd megmondja, számunkra is.”

Nem sok sorozatról vagy filmről mondhatjuk el, hogy minden benne van, amit eredetileg terveztek, ahogy azt már sok bónuszlemez is bizonyította a múltban, és bár a The Witcher nincs éppen híján a mélységnek vagy a karakterfejlődésnek, még lebilincselőbb lehetett volna, ha Eskel és Geralt háttértörténete jobban kibontakozhat a képernyőn, még drámaibbá téve, hogy előbbi halálát az utóbbi keze okozza. Mivel a The Witcherverse-ből a jövőben még sok minden várható, nagyon valószínű, hogy Hissrich valamikor valamilyen formában lehetőséget kap arra, hogy visszatérjen az elveszett flashbackekhez.

A The Witcher nagyon gyorsan a Netflix egyik legnagyobb slágerévé vált, és mivel Henry Cavill már utalt rá, hogy szívesen maradna a szerepben akár jelentős ideig, valószínűleg a következő években még sok mindent láthatunk Geralt világából. A The Witcher második évada már streamelhető az első évaddal együtt, a harmadik pedig várhatóan 2022 decemberében érkezik.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu