A Jumanji 4, a folytatás Dwayne Johnson napirendjének élén, nagy jövőképpel rendelkezik

MOZI HÍREK – Dwayne Johnson Jumanji rebootja újabb részt kap

 

A Jumanji: Vár a dzsungel világszerte valamivel több mint 962 millió dollárt hozott, a folytatás, a Jumanji: A Következő szint némileg veszített a lendületéből, de 800 millió dollárt hozott a globális jegypénztáraknál. Ilyen számok mellett természetes, hogy a Sony szeretné a harmadik részt a Dwayne Johnson vezette saga számára, amely a 90-es évek közepén Robin Williams főszereplésével készült népszerű film rebootjaként született.

Így már eddig is tudtuk, hogy a Jumanji 4  a fejében van annak a producercsapatnak, akikkel Johnson általában együtt dolgozik, a szakemberek között ott van Hiram Garcia, a Seven Bucks Productions elnöke, aki a Collidernek adott nyilatkozataiban nemrég tisztázni szerette volna, hol tartanak a franchise következő kalandjával. Garcia biztosította, hogy ez a film prioritást élvez, és ha lassan is vágnak bele a projektbe, az nem a vágy hiánya miatt van, hanem azért, mert a főszereplők nagyon elfoglaltak.

„Ez meg fog történni. Meg fog történni, az biztos. Nagyon nagy elképzelésünk van a harmadik Jumanji-filmmel kapcsolatban. Épp a minap beszéltünk a pályáról. Hamarosan elvisszük a Sonyhoz. De az a film meg fog valósulni. A Red One után, de az időzítés egyébként is jól jön, mivel a színészek úgyis be vannak osztva. „

 Képzelheted, hogy Kevin [Hart] nagyon elfoglalt, milliónyi dolgot csinál, ahogy DJ is. Minden színész szuper elfoglalt. Szóval az időzítés remekül fog működni, de van egy nagyon jó ötletünk a filmhez, amit hamarosan beviszünk a stúdióba, valószínűleg hamarosan megírjuk a forgatókönyvet. Valamikor a Red One után a Jumanji is a fedélzeten lesz, és nagyon nagy elképzelésünk van azzal a filmmel kapcsolatban.”

Garcia szerint nem tudnak folytatást készíteni Johnson összes filmjéhez, bármennyire is szeretné Hollywood, mert ha ez lenne a terv, a színész „szó szerint soha nem hagyná abba a munkát”, és persze erről szó sincs.

Jelenleg a fent említett produkciós cég a ‘Red One’-ra koncentrál, főleg azért, mert szoros ütemterv szerint dolgoznak. Ez egy „nagyszerű karácsonyi film”, amelyet úgy terveztek, hogy az Amazon streaming platformján, a Prime Videón keresztül elérhető legyen: „Ez egy igazán szórakoztató karácsonyi ötlet, amelynek hangvétele közel áll a ‘Halálos Iramban: Hobbs & Shaw’ és egy kicsit a „Galaxis Őrzői’ hangulatához, őrült mitológiai elemekkel és túlzó akcióval”.

Forrás: ecartelera

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu