A Shin Megami Tensei V nagy siker: Az Atlus JRPG-je rekordeladásokkal zárta az évet

A Nintendo Switchre készülő Shin Megami Tensei-játéknak sikerült a sorozat legkelendőbb darabjává válnia.

 

 

A Shin Megami Tensei franchise és annak spin-offjai igazi aranykorszakukat élik, a Persona 5 Strikers már több mint 1,3 millió példányt tudott eladni világszerte, míg a fő saga legújabb része, a Shin Megami Tensei V is több mint 800 ezer eladott darabbal zárta az évet.

A számok alapján a Nintendo Switch-re megjelent változat a legsikeresebb a fő szériából, hiszen kevesebb mint két hónap alatt felülmúlta a Shin Megami Tensei IV két évvel a megjelenése utáni, 600 000 darabos értékesítési számát. Az adatokat a Famitsu által közzétett jelentésben osztották meg, amelyről a Nintendo Everything számolt be.

Az SMTV meghaladja a 800 000 eladott példányt

Azt is megtudtuk, hogy az Atlusnak nagy tervei vannak 2022-re, egy olyan évre, amelyet „kihívásként” jellemeztek, és amelyre már egy új játék megjelenésére készülnek. Shinjiro Takada, a cég termékmenedzsere azt ígérte, hogy ez az új cím kulcsfontosságú lesz a cég számára, és arra biztatott minket, hogy tartsuk nyitva a szemünket a további bejelentések előtt.

A JRPG-franchise legújabb része nem csak az eladásokban aratott sikert, de remek kritikákat is kapott – többek között tőlünk is – , hiszen a játék ugyanolyan addiktív, mint amilyen kihívásokkal teli.

Forrás: Nintendo Everything

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu