Hat játékkal bővül januárban a PlayStation Now

A Sony Interactive Entertainment a mai nap folyamán teszi fel a streamelő szolgáltatására, a PlayStation Now-ra az új játékokat.

 

A PlayStation Blogon olvasható a bejelentés, hogy a PlayStation Plus után (ennek játékai már cserélve lettek a januári listára, mi pedig szerdán menetrendszerűen be is számoltunk róluk) a PlayStation Now miként frissül, így visszautasíthatatlanul elérkeztünk 2022-be. Hat játékkal frissül a PlayStation 4-re, PlayStation 5-re kihegyezett szolgáltatás. Ezek az alábbiak: Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Fury Unleashed, Kerbal Space Program: Enhanced Edition, Mortal Kombat 11, Super Time Force Ultra, illetve Unturned. Ezeket érdemes lehet néhány szóban kifejteni, ha valaki valamit nem ismerne közülük…

A Final Fantasy XII: The Zodiac Age nem a PlayStation 2-re kiadott eredeti JRPG a Square Enixtől, hanem a 2017-es remaster (ami az eredetileg csak Japánban kiadott International Zodiac Job System verzión épül). A Fury Unleashed egy örökké változó képregényben játszódó, gyors tempójú roguelike, amit kooperatívan is játszhatunk. A Kerbal Space Program: Enhanced Edition (aminek folytatása is készülget) a nevéből adódóan egy űrprogram sikeres elindításával bízza meg a játékost.

A Mortal Kombat 11 a franchise jelenleg legújabb játéka a NetherRealm Studiostól. A verekedős játék természetesen pontosan erőszakos stílussal rendelkezik, amivel három évtizede berobbant a köztudatba az első rész. A Super Time Force Ultra egy időutazásos fordulattal megspékelt, akciódúsnak is nevezhető platformer tizenkilenc egyedi karakterrel. Az Unturned pedig egy nyílt világú sandboxban levő túlélést takar, és a zombiktól kell megvédenünk magunkat és csoportunkat (maximum huszonnégyen játszhatunk együtt a dedikált szervereken).

Változatosság tehát műfajilag van a PlayStation Now januári kínálatában, hiszen indie és AAA címek egyaránt megtalálhatóak a hatosfogatban. Jó, versenyzésre kihegyezett játék nincsen, de a streamelő szolgáltatás minőségét ugye befolyásolja a szerverektől való távolságunk, illetve internetkapcsolatunk minősége is, emiatt pedig valahol meg is érthető, hogy a Sony Interactive Entertainment nem húzott be egy ilyen címet is „a mostani játékállomásba”.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu