Ez az a 8 ingyenes játék, amely januárban hozzáadódik az Xbox Game Pass-hoz

Az Xbox Game Pass megújítja cím kínálatát, hogy indie és Triple-A címekkel köszöntse 2022-őt

 

Az Xbox Game Pass a Microsoft egyik zászlóshajó szolgáltatása, és a vállalat nem habozik elkényeztetni felhasználóit az új év alkalmából. Azt már eddig is tudtuk, hogy a januári Xbox Live Gold mellé több indie kínálat is jár majd, de az Xbox még tovább szeretné bővíteni a katalógust indie-kkel és Triple-A kalandokkal egyaránt, amit nyolc új, minden ízlésnek megfelelő címmel ér el.

Ahogy annak idején pletykálták, az Xbox megerősíti a Mass Effect érkezését: Legendary Editiont a szolgáltatásához, így Shepard kalandjait a cég alkalmazásán keresztül élhetjük majd át. A kollekcióhoz azonban más neves címek is járnak, mint például az Outer Wilds, az Embr vagy a Spelunky 2. Ezen kívül az Xbox Game Passban a megjelenés napján a The Anacrusis is megtalálható, valamint néhány indie gyöngyszem is, amelyeket már most élvezhetünk.

Újdonságok az Xbox Game Passon:

  • Gorogoa (Cloud, konzol, PC) – Available Now
  • Olija (Cloud, konzol, and PC) – Available Now
  • The Pedestrian (Cloud, konzol, PC) – Available Now
  • Embr (Cloud, Console, PC)  – január 6
  • Mass Effect Legendary Edition (konzoland PC) – január 6
  • Outer Wilds (Cloud, konzol, PC) – január 6
  • Spelunky 2 (konzol, PC)  – január 13
  • The Anacrusis (Game Preview)(konzo, PC)  – január 13

Mint a listából kiderül, az Xbox Game Passból ma kipróbálhatod a Gorogoa, az Olija és a The Pedestrian indie kínálatát. Ennek megfelelően az alábbi leírásokkal ízelítőt adunk ezekből a kalandokból.

A Gorogoa jól példázza, hogyan lehet a puzzle műfaját különös prizmákból újra feltalálni, hiszen ez az élmény fantáziával és dinamizmussal teli rejtvények megoldására invitál minket. Ráadásul a kaland kézzel rajzolt rajzokon keresztül mesél el egy történetet, így a rejtvények és a jellegzetes művészeti alkotások rajongóinak örömére szolgál.

 

 

Merész és szokatlan tettekre bukkanhatunk, ha indie játékokról beszélünk. Ilyen az Olija, egy metroidvania lényegű kaland, ahol a retro stílus és az akció a flamand és a japán kultúrát vegyítő művészi ötletekben találkozik. Ezen túlmenően a címet a Devolver Digital forgalmazza, így nagy adag őrületre és kihívást jelentő platformjátékra számíthatunk.

Ez messze áll attól, amit a The Pedestrian című indie játékban látunk, amely aranyos premisszáját felhasználva fejtörőkön töri a fejünket. Itt a jelzőrendszer gyalogos majmának kell segítenünk a különböző szinteken való közlekedésben és azok leküzdésében, ami arra kényszerít minket, hogy képzeljünk, gondolkodjunk és apró nyomokat keressünk, hogy kis karakterünket előrébb juttassuk.

Az Xbox Game Pass minden bizonnyal az indie táborban akarja kezdeni az évet, de ez nem jelenti azt, hogy más típusú kalandjátékokat kihagyna. Ennek kapcsán az Xbox már több mint 30 játékot erősített meg 2022-re, amelyek az indulás napján érkeznek a szolgáltatásra. De ha érdekel, mit kínálnak még a videojáték-előfizetések, akkor ne felejtsd el megnézni, mi mindent sorakoztattak fel a cégek, hogy januárban szórakoztassanak minket.

A szolgáltatástól megszokott módon az Xbox tudatja velünk, hogy mely játékok hagyják el az Xbox Game Pass-t.

  • Desperados III (Cloud, konzol, PC)
  • Ghost of a Tale (PC)
  • Kingdom Hearts III (konzol)
  • Mount & Blade: Warband (Cloud, konzol, PC)
  • Pandemic (Console and PC)
  • Yiik: A Postmodern RPG (PC)

Forrás: generacionxbox

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu