A GTA 5 PS5 és Xbox Series X verziója egy új különleges funkcióval fog rendelkezni

Ez egy új típusú fényes festék a járművek számára, amelyeket a GTA 5 adatokban fedeztek fel

 

A Grand Theft Auto V a történelem egyik legfontosabb videojátéka, mind iparági, mind társadalmi szempontból. A Rockstar címe a két konzolgenerációval ezelőtti hivatalos megjelenése óta eltelt nyolc év után a 2021-es év legnézettebb játéka, és a késés után pár hónap múlva érkezik PS5-re és Xbox Seriesre.

Az új verziókról viszonylag keveset tudunk, csak annyit, hogy úgy néz ki, 4K felbontásban és 60 képkocka/másodperc sebességgel fognak futni, és a vizuális fejlesztéseken és az azonnali karakterváltáson túl számos új funkciót hoznak. Egy friss, a játék adatainak megfelelő szivárgás azonban egy újabb részletet hagyott ránk, amit eddig nem tudtunk.

A YouTube-csatorna MrBossFTW segítségével láthatunk egy új funkciót, amely a kibővített és továbbfejlesztett verzió része lesz. Olyan speciális járműfestékekről van szó, amelyek a fényviszonyoktól és a kamera szögétől függően változtatják a színüket. Ezek másképp világítanak és egyediek lennének az új generációban.

A felhasználó összesen 16 különböző festéket láthatott, amelyek a „kaméleon” kategóriába lennének sorolva, és különböző gradienseket támogatnának. Ha kíváncsi vagy, hogyan férhetett hozzá ezekhez, kiderül, hogy a fájljai bekerültek a játék aktuális verzióiba, hogy a Rockstar elméletileg privát tesztelésre használhassa őket.

További kisebb kiegészítésekre várva a GTA V ezen továbbfejlesztett változatai márciusban érkeznek PS5-re és Xbox X Series X|S-re, a next-gen konzolok nagy teljesítményével és egy olyan GTA Online-nal, amely továbbra is rendszeresen kap rengeteg tartalmat. A legújabb frissítés a The Contract, amely a küldetések mellett olyan világsztárokat hoz a játékba, mint Dr. Dre és Rosalia.

Forrás: hobbyconsolas

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu