A Playstation Studios játéka a pletykák szerint hasonló lesz a Metal Gear Solidhoz és a Splinter Cellhez

Egy pletyka kezdett terjedni egy új játékról, amely a PlayStation Studios fejlesztésében van. A neves PlayStation-kiszivárogtató, Tidux azt állítja, hogy a PlayStation Studios egy „exkluzív akció-lopakodás nyílt világú játékon” dolgozik, amely stílusában a Metal Gear Solid V és a Splinter Cell játékokhoz lesz hasonló.

 

Mikor derül fény a PlayStation Studios játékára?

 

A pletykát Roberto Serrano üzleti elemző is megerősítette, aki szerint a leleplezésre még idén sor kerül, valószínűleg a PlayStation egyik nagy eseményén, például a State of Play vagy akár a PlayStation Experience során. Igaz, Serrano eléggé eltalálta a bennfentes jóslatait, de egy Playstation esemény lenne a legmegfelelőbb egy PlayStation exkluzív játék leleplezésére. A pletykák szerint február elején lesz egy State of Play show, de a Tidux szerint ez kizárólag a Horizon Forbidden West bemutatására szolgál majd a február 18-i megjelenés előtt.

Több részletet nem árul el Tidux a játék leleplezése előtt, mivel „nem akarom elrontani a leleplezést”. Eddig úgy jellemezte a címet, mint egy „exkluzív akció-stealth open world játékot”, ahol „az MGS 5 találkozik a Splinter Cellel, és úgy közelítheted meg a küldetést, ahogy akarod, fegyverrel vagy sosem látott módon”. Tidux kicsit megbízhatóbb a bennfentes információival, többek között az első Assassin’s Creed Valhalla gameplay leleplezését is megjósolta. Mint mindig, most is érdemes azonban óvatosan kezelni a pletykákat.

Egyéb híreink között ne feledd, hogy ma van az első nap, amikor igényt tarthatsz a 2022 januárjára szóló három ingyenes PlayStation Plus-játékra. Erre január 31-ig van lehetőséged.  A Mass Effect Legendary Edition is felkerül az EA Playre még ezen a héten, és egész januárban újabb jutalmakra lehet igényt tartani.

Forrás: PlayStation Universe

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu