A Skull & Bones tovább sodródik: a játék társrendezője és vezető dizájnere elhagyja a hajót

A Skull & Bones vezető fejlesztőjének elbocsátása után most Antoine Henry az, aki bejelentette távozását a Ubisoft Singapore-tól.

 

 

Hiába köszöntött be az új év, a Skull & Bones kálváriája tovább folytatódik. A Ubisoft Singapore által fejlesztett videójáték készítése során rengeteg probléma tört felszínre, a stúdió többször is késleltette a címet, illetve a vezetőjét ért szexuális zaklatás vádjai is beárnyékolták az imázsát.

Hugues Ricour-t végül 2020 novemberében kirúgtak a cégtől. Ő volt a részleg igazgatója, és most megtudtuk, hogy az egyik társrendező is távozik a projektből. Antoine Henry a LinkedIn-en jelentette be, hogy távozik a Ubisoft Singapore-tól, miután társrendezőként és vezető dizájnerként dolgozott a címen.

„15 év után a mai az utolsó napom” – Antoine Henry

Az üzenet rövid volt, kevés részletet közölt azon túl, hogy elbúcsúzott kollégáitól. „Viszlát, Ubisoft! Közel 15 év után a mai az utolsó napom” – írja Henry. „Nagyon hálás vagyok azokért az emberekért, akikkel találkoztam, és azért, amit szakmailag és személyesen is adtak nekem. Remélem, hogy egy kicsit visszaadhattam valamit.”

Mi pedig őszintén reméljük, hogy ez az esemény is csak egy újabb zátony a Skull & Bones fejlesztésének viharos tengerén, és a játék egyszer, a belátható jövőben, még partot ér…

Forrás: LinkedIn

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu