A Gods Will Fall ingyenesen letölthető PC-re az Epic Games Store-on!

A fantasy akciójáték éppen időben érkezik az Epic Games Store kínálatába az ünnepi ajándékozási szezon lezárásához.

 

 

A decemberi hónap eléggé karácsonyi hangulatban telt az Epic Games Store-on, méghozzá a lehető legjobb módon, egy egész sor ingyenes játékkal, amelyek az új Tomb Raider-trilógiával zárták az évet. Az üzlet ezeket az ajándékokat több mint 1300 játék kínálatával és 10 eurós kedvezményes kuponok promóciójával kísérte.

A Gods Will Fallt január 13-ig ingyenesen letöltheted

A Clever Beans címe kevesebb mint egy éve érkezett a piacra egy akció- és fantasy-ajánlattal, amelyben kelta harcosokból álló csapatunkat kell vezetnünk, hogy szembenézzenek magukkal az istenekkel.

A játék az akciót RPG és roguelite elemekkel ötvözi izometrikus perspektívából; nagyon jó ötletekkel, ugyanakkor néhány problémával is rendelkező cím. Kellemes kikapcsolódás, úgyhogy ha szeretnéd ingyen és örökre a kezedbe kaparintani, akkor január 13-ig kell igényelned a játékot a netes boltban:

 

Töltsd le a Gods Will Fallt ingyen az Epic Games Store-ból

 

Ezzel azonban még nincs vége a webáruház ingyenes játékainak, máris megismerhettük a következő letölthető címet: ez a Galactic Civilizations III, az űrstratégiai játék, amelyben flottánkat vezetve más civilizációk meghódításában és védelmében kell részt vennünk, több tucat egyedi faj közül választhatunk, és kihasználhatjuk a diplomácia, a kémkedés és a rendelkezésünkre álló hatalmas technológia előnyeit. A Galactic Civilizations III január 13. és 20. között ingyenesen letölthető.

Forrás: Epic Games Store

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu