A megjelenéséhez közelít a Ghostwire: Tokyo? [VIDEO]

A Ghostwire: Tokyo a Bethesda egyik utolsó PlayStation 5-ös játékáról beszélhetünk: bár nem nagyon hallottunk a Tango Gameworks felől mostanság, elvileg nemsokára meg is fog jelenni a tokiói történet…

 

A Tango Gameworksot a két The Evil Within kapcsán ismerhetjük. Mögöttük a Resident Evil alkotója, Mikami Shinji áll, úgyhogy a túlélő horror stílus nem volt gyenge bennük. Csakhogy a következő játékuk, a 2019-ben bejelentett Ghostwire: Tokyo egy kicsit másmilyen lesz. Ennek rendezője Kimura Kenji, kreatív rendezője pedig Nakamura Ikumi. Utóbbi már távozott a csapatból, és jelenleg egy nem közölt stúdiót vezet a Twitteres bioja alapján.

Az utóbbi időszakban egyetlen részletet hallottunk a Ghostwire: Tokyo kapcsán: valamikor tavasszal fog megjelenni. Ez sem sok, de ezt talán alá fogja támasztani a dél-koreai játékbesoroló bizottság értékelése. Így tényleg közelíthet a Tango Gameworks terméke a célvonalhoz. Értékelése amúgy 15+ lett, mégpedig azzal a jelzővel, hogy realisztikus, ám nem túlzásba eső erőszakkal rendelkezik. Ez pedig nem hangzik túlzottan elrugaszkodottnak az eddig látott részletek alapján.

Szeptember elején mutatta be a Ghostwire: Tokyoból a stúdió Hannyát, akit így jellemzett a Tango Gameworks: „Hannya katasztrofális ködöt szabadított Tokióra, amely a lakosság nagy részét kiirtotta. Az utóhatásban ő vezeti az Arcnélkülieket (Faceless), egy fenyegető, hűséges fanatikusokból álló csoportot, akik engedelmeskednek az akaratának. Ahol egykor mosolygós polgárok sétáltak, ott most egy sereg egyedi teremtmény áll, amelyeket csak a Tango Gameworks hozhatott létre. A japán legendák, folklór és mesék által inspirált Látogatók (Visitors) lenyűgöző, fantáziadús ellenségek, akik Tokióban leselkednek ránk. Sok karakter olyan híres sötét történetekből származik, mint a „Kuchisake-onna”: karakterek, amelyek hűek maradnak a Tango azon vágyához, hogy egy hiteles, soha nem látott játékvilágon keresztül tisztelegjen Tokió előtt.

A híres Shibuya Crossingban ébredő Akito egy különös szellem által részben megszállva találja magát, és körülveszik őt a Tokiót megszálló veszélyes lények. Kétségbeesetten kell gondoskodnia húga biztonságáról, ezért szövetségre kell lépnie a szellemmel, és hatalmas képességeket kell elsajátítania, hogy átverekedje magát Tokió veszélyes utcáin.” A róla szóló videót is beraktuk.

A Ghostwire: Tokyo valamikor tavasszal érkezik PlayStation 5-re és PC-re.

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu