Az EA szerint a Battlefield 2042 hamarosan javításra kerül, de a közösség a fejlesztőket támadja

Egy EA alkalmazott egyetlen tweetje elég volt ahhoz, hogy sok Battlefield-rajongót feldühítsen

 

 

A Battlefield 2042 nem az a háborús álom lett, amit reméltünk. A tartalom nagy részét a megjelenés előtt megvágták, kihagyva az olyan látványos helyzeteket, mint a vulkánok, földrengések és cunamik. A DICE november óta dolgozik a játék összes hibájának kijavításán, hiszen új funkciókat és több mint 300 finomítást tartalmazó patcheket adott ki. Most pedig az EA próbálta megnyugtatni a közösséget, ami borzalmas eredménnyel járt.

Az EA kommunikációs igazgatója, Andy McNamara egy sor tweetet tett közzé, amelyben türelmet kért a játékosoktól: „Srácok, az embereknek szükségük van egy kis szünetre. Vannak dolgaink, de ki kell találnunk, hogy mi az, ami lehetséges” – magyarázta bejegyzésében. „Hadd térjünk vissza a szünetből, és folytassuk a munkát. Szeretlek titeket, srácok, de ezek az elvárások brutálisak. A dolgok, amiket szeretnétek, időbe telnek, amíg összpontosítani, tervezni és kivitelezni tudunk„.

Nem meglepő, hogy az ilyen kijelentések miatt érkező hatalmas mennyiségű kritika miatt eltávolították a szálat, és csak egy bocsánatkérő tweet maradt McNamarától. Emellett a Redditen a Battlefield 2042 fóruma is lángra kapott, aminek következtében a moderátorok a fórum bezárásával fenyegetőztek: „Alulértékelés lenne azt mondani, hogy ez a subreddit hihetetlenül mérgezővé vált. Szinte lehetetlen egy egyszerű beszélgetést folytatni anélkül, hogy sértegetések röpködnének, és ez tényleg kezd ártani az egész Battlefield közösségnek” – olvasható a moderátorok bejegyzésében.

Természetesen McNamara lépése tovább szította a közösség lángját a Redditen, így meg kell néznünk, hogyan alakul ez az egész. Kétségtelen, hogy a játékosok nem várt változatot kaptak a Battlefield 2042-ből, hiszen a hibák miatt nem csak sok felhasználó hagyta ott a játékot, de a Steam egyik legalacsonyabbra értékelt játékává is vált.

Forrás: global

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu