Íme a Starfield-ihlette Xbox Series X-vezérlő, amit egy művész tervezett!

TECH HÍREK – A Starfield űr-RPG megjelenéséig még sok idő van hátra, de egyesek már most megálmodták az ideális konzolt, amin játszhatnának vele…

 

 

Még 11 hónap van hátra, hogy kezünk közé kaparinthassuk a Starfieldet, amely sokak számára 2022 egyik legnagyobb megjelenésének ígérkezik. Ez a játék indítja a Bethesda első új univerzumát 25 év után, és a cég első nagy exkluzív címe lesz a Microsoft tavaly év eleji felvásárlása után. Mindezek miatt ideális videójáték arra is, hogy egy, kifejezetten erre az alkalomra tematizált Xbox X Series főszereplője legyen.

Egyelőre nincs hivatalos bejelentés az ügyben, de vannak művészek, akik szívesen adnak ötleteket a technológiai óriásnak. Ilyen például a közösségi médiában Xbox kontrollereivel népszerű 3D dizájner, POPE, aki nemrég megosztotta, hogyan nézhetne ki egy egyedi Xbox Series X a sci-fi szerepjátékhoz. A hardver kinézetéhez egy erre az alkalomra tervezett kontroller is társul, mindezt a korai Starfield promóhoz hasonló kivitelben.

 

 

 

 

Alig várjuk már, hogy egy Starfield-témájú konzol és kontroller csücsüljön a nappalinkban, de a Microsoft és a Bethesda pontos terveit a blockbusternek ígérkező játék kíséretében még meg kell várnunk. A Starfield, ne feledjük, november 11-én érkezik PC-re és Xbox Seriesre, a megjelenéskor a cég többi játékához hasonlóan PC-n és Game Passon lesz elérhető.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu