A Naughty Dog új multiplayer játékon dolgozik? Részletek derültek ki egy álláshirdetésből

A legendás Naughty Dog stúdió jelenleg több projekten is dolgozik, köztük a The Last of Us 2 multiplayerén.

 

 

Alig néhány napja tudtuk meg, hogy a Naughty Dog jelenleg több projekten is dolgozik. Ezek közül az egyik legtöbbet emlegetett a The Last of Us lehetséges remake-je, amelyről az iparágban visszatérő pletyka, és amely Tom Henderson legutóbbi nyilatkozatai után kapott új lendületet.

A folytatás azonban multiplayer nélkül jelent meg, a Naughty Dog pedig azt ígérte, hogy ha megérkezik, akkor valami rendkívül izgalmas lesz. A stúdió megosztotta, hogy ez egy nagyon ambiciózus projekt, és már felvettek hozzá munkatársakat. Nem először találkozunk a Naughty Dog állásajánlataival egy többjátékos játékhoz, és mindig az a kérdés, hogy a The Last of Us: Part II multiplayeréről van-e szó, vagy egy teljesen új címről.

Ezúttal a Screen Rant számolt be egy új álláshirdetésről a stúdió weboldalán, amelyben monetizációs és gazdasági rendszerekhez keresnek tervezőt. A feladatok közé tartozik egy átfogó és fenntartható pénzügyi rendszer megtervezése, amely tiszteletben tartja a játékosok élményét. Emellett a tervező és a művészeti csapattal is kapcsolatot tart majd, hogy kidolgozzon egy tervet a játékon belüli elemek létrehozására, amelyek rendszeres frissítéseket generálnak a játék saját boltja számára.

A Naughty Dog barátságos gazdasági hátteret szeretne létrehozni új többjátékos játékához

Egyetlen ponton sem utalnak arra, hogy milyen multiplayer játékról van szó, bár azt elmondják, hogy a játék célja az lesz, hogy megőrizze ugyanazt az ambíciót és minőséget, ami a narratív játékaikat jellemezte, és hogy ez a stúdió első önálló multiplayer játéka. Úgy tűnik, a Naughty Dog minden esetben egy új játékról beszél, bár az is lehet, hogy a The Last of Us: Part II többjátékos módjáról van szó, amennyiben az önálló címként jelenik meg.

Ami a pénzügyeket illeti, nincs közvetlen említés mikrotranzakciókról vagy arról, hogy milyen monetizációt kívánnak alkalmazni, bár a leírás egy belső, fenntartható gazdasággal rendelkező játék képét festi le, amely inkább hasonlít a free-to-play modellekre, mint a hagyományos, fizetős címekre.

Forrás: Screen Rant

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu