Pókember: Nincs hazaút – Két színész, két vallomás

MOZI HÍREK – Andrew Garfield és Willem Dafoe elárult néhány apró titkot a Pókember: Nincs hazaút című filmről

 

 

A Pókember: Nincs hazaút körüli felhajtás nem akar alábbhagyni. A film, amely már számos kasszarekordot megdöntött, továbbra is ezt teszi, és megtalálta a helyét a Marvel legtöbb bevételt hozó filmjeinek listáján. Tom Holland, Andrew Garfield és Tobey Maguire összefogása örvényt teremtett a közönség körében, és az izgalom továbbra is nagy. De tudtad, hogy Tom Holland valamiért féltékeny volt Andrew Garfieldre?

Andrew Garfield most elárult néhány bennfentes részletet a Pókember: Nincs hazaút forgatásáról. A színész, aki a Csodálatos Pókember 2 után újra Peter Parker változatát alakította, azt mondja, hogy Tom Holland féltékeny volt a Pókember-jelmezére.

Technikailag a Pókember-jelmez egy bonyolult része Pókembernek. A három közül Tom Hollandnak van a legnehezebb dolga. Mert ő a hálószövő szuperhős legfrissebb és legfejlettebb iterációja. Tony Starknak köszönhetően. Andrew Garfield tehát legutóbbi kommentárjában beszélt Tom Holland féltékenységének okáról, és arról, hogy Garfield könnyedén használhatta a telefonját.

A Variety-nek nyilatkozva Garfield elmondta: „Tom azért volt féltékeny, mert a ruhámon kis cipzárak vannak, amikből nagyon könnyen ki tudom venni a kezem. Ahhoz, hogy a telefonját működtesse, az orrát kellett használnia, mert nem férhetett hozzá a kezéhez”.

A Pókember: Nincs hazaút című film sikeréhez az is hozzátartozik, hogy a korábbi Pókember-filmek klasszikus gonosztevői is feltűnnek benne. Többek között Alfred Molina, Jamie Foxx és Willem Dafoe is megjelennek. A filmhez azonban nem volt ilyen egyszerű a toborzás, ugyanis néhányuk egy sor feltételt szabott ahhoz, hogy megjelenjenek Jon Watts és Tom Holland legújabb filmjében.

Jamie Foxx a maga részéről nem akart kékülni A csodálatos Pókember 2. bukása után, ami érthető, tekintve, hogy a film megbukott a kasszáknál, és megváltoztatta a színész imázsát az ilyen jellegű produkciókban. Willem Dafoe esete azonban egy kicsit más, hiszen a színész több percig szeretett volna szerepelni a filmben, és nem csak egy egyszerű cameo erejéig. Ő is részt akart venni az akciójelenetekben és a filmet mozgató motorban. Az egyik alappillér akart lenni.

A Világítótorony színésze a Mulderville-nek adott interjúban mesélt: „Az egyik első dolog, amit mondtam Jon Wattsnak és Amy Pascalnak, alapvetően amikor megkerestek, mielőtt még létezett volna forgatókönyv, az volt, hogy figyeljetek, nem akarok csak cameóként vagy a közeli felvételek beugrójaként szerepelni. Benne akarok lenni az akcióban, mert nekem ez az, ami szórakoztató. Emellett lehetetlen integritást vagy szórakozást adni a karakterhez, ha nem veszel részt ezekben a dolgokban. Mert az összes akciódolog információt ad a karakterekhez és a történethez való viszonyodról. Ezzel kiérdemled a jogot, hogy szórakoztató módon játszd a karaktert”.

És tulajdonképpen részben igaza is van, mert a puszta cameo-szerepléssel való időpocsékolással még a karakter is veszít egy kis gőzt, különösen, ha a múltban Pókember egyik főgonosza volt. A trükkös dolog az volt, hogy mindegyiküknek lehetett egy bizonyos szerepe, de összességében pozitív lett a végeredmény. Ha érdekel, itt olvashatod el a filmről szóló kritikánkat.

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu