Bioshock- és Dishonored-fejlesztők, volt Obsidian-munkatársak új South Park játékon dolgoznak?!

Egy állásajánlatból kiderült, hogy melyik stúdió áll a huligán animációs sorozat, a South Park új videójátéka mögött.

 

 

Tavaly tudtuk meg, hogy a South Park-univerzum bővítésére kötött megállapodás egy új videójátékot is tartalmaz majd a sikeres animációs sorozathoz. A veterán és ellentmondásos sorozat közel 25 éve van műsoron, és az első PlayStation és Nintendo 64 generációtól kezdve egészen napjainkig készültek hozzá játékok.

Az új projektről alig volt információnk, azon túl, hogy 3D-s animációt használ majd, elhagyva azt a jellegzetes stílust, amit az Obsidian Entertainment a South Park: The Stick of Truth-szal kezdett el. Az információ ezúttal a Question Games álláshirdetése formájában érkezett, amelyről az Eurogamer számolt be.

Az álláshirdetés többjátékos játékfejlesztésben szerzett tapasztalatot igényel

A stúdió állítólag pályatervezőt keres „egy a South Park világában játszódó videójátékhoz.” Bár nem tudjuk megerősíteni, hogy a fejlesztés alatt álló játék ugyanaz a South Park-cím, amelyről hónapokkal ezelőtt hallottunk, a mögötte álló Question Games nevű stúdió olyan triple-A játékok korábbi fejlesztőit tudhatja tagjai között, mint a Thief: Deadly Shadows, a Bioshock-trilógia, a Dishonored és a Ubisoft franchise két utolsó darabja.

Az álláshirdetés az Unreal Engine 4-en történő játékfejlesztésre vonatkozik, a követelmények között pedig szerepel a többjátékos játékok fejlesztésében szerzett tapasztalat. A PC-n és a jelenlegi asztali konzolokon – Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 és PS5 – történő fejlesztés ismerete szintén előnyt jelent. A Question Games egy kaliforniai székhelyű fejlesztőstúdió és a The Blackout Club című kooperatív horror-kaland alkotói.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu