Tom Holland elmesélte, hogyan fedezte fel az Unchartedet az első Pókember-film forgatása közben

MOZI HÍREK – A népszerű színész, Tom Holland a Naughty Dog franchise filmadaptációjában Nathan Drake-et alakítja majd.

 

 

Tom Holland napjaink egyik legfelkapottabb színésze, köszönhetően a Marvel Moziverzum új Pókember-filmjeiben Peter Parker szerepének. A nemrég bemutatott Pókember: Nincs hazaút című filmbeli alakítása már az Insomniac Games videójátékában is „megfordult”, a film alapján készült exkluzív jelmezekkel, Holland rajongói pedig már javában készülnek az Uncharted mozivászonra szánt adaptációjának megjelenésére.

A színész a Sony CES 2022-es sajtókonferenciáján jelent meg, és elmesélte, hogyan került először kapcsolatba a Naughty Dog franchise-ával. Ahogy arról a Kotaku beszámolt, a színész bevallotta, hogy a sorozat játékait egészen addig nem ismerte, amíg a Pókember: Hazatérés forgatása el nem kezdődött.

Holland egészen addig nem ismerte az Uncharted-szériát, amíg a Pókember: Hazatérés forgatása el nem kezdődött

Holland elmondta, hogy a Sony-nak végzett munka előnyei között szerepelt a PlayStationnel való kapcsolat, így a színészek társalgói a legújabb tévékkel és PlayStationnel voltak felszerelve. A színész által kapott játékok között volt az Uncharted. Tom Holland megosztotta továbbá, hogy a forgatás alatti szabadidejét a Naughty Dog kalandjaival töltötte legjobb barátjával.

„Amint elkezdtük, nem tudtuk abbahagyni. Emlékszem, megpróbáltak kirángatni a lakókocsiból, én pedig azt mondtam: >>Nem, nem, nem, nem, nem, nem, mindjárt befejezzük ezt a küldetést<<„ – viccelődött Holland. Az, hogy ennyire szereti a sorozatot, jelentősen megkönnyítette számára, hogy beleélje magát a fiatal Nathan Drake szerepébe. A Sony CES 2022-es konferenciáján a híres, tériszony-keltő teherszállító repülőgépes jelenet teljes képsorát is bemutatták, amiből már láthattunk részleteket a korábbi trailerekben.

Forrás: Kotaku

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu