Februárra tervez a Sony egy PlayStation-rendezvényt?

Valamivel készülhet a PlayStation a tél utolsó hónapjára: vagy egy State of Play, vagy akár valami ennél is nagyobb is bekövetkezhet februárban, ha hihetünk a pletykáknak…

 

Tom Henderson az utóbbi időszakban egy kiemelkedően megbízható szivárogtatónak bizonyult: számtalan esetben írtunk már olyan pletykákról, amik beigazolódtak, és ő is írt róluk a „hivatalossá válás” előtt. És mivel a PlayStation körül is szaglászik (legyen ez bármennyire is szokatlan kifejezés erre…), érdemes valamelyest komolyan gondolni, amit a bennfentes írt Jim Ryanék háza tájékáról…

Henderson a Twitteren azt írta, hogy a jelenlegi pletykák a Sony rendezvényével kapcsolatban arról szólnak, hogy februárban tarthatja meg a cég a hónap médiaeseményeire, továbbá a PlayStation múltjára építve. Szerinte nem kizárt, hogy végül mindössze a Nintendo Direct mintáját követő stream, egy State of Play közvetítés fog ebből kialakulni, de hozzátette, hogy megvan a potenciál valami sokkal komolyabbra is.

Mikor is jelentette be a Sony hivatalosan a PlayStation 4-et? 2013 februárjában. És ez nem egy kivételes eset, tavaly ugyanis egy nagyobb State of Play közvetítést láthattunk, ugyanis abban az adásban leplezte le a cég a Sifut, továbbá a Final Fantasy VII Remake Intergrade-et, plusz itt jött a megerősítés, hogy az Oddworld: Soulstorm a tavaly áprilisi PlayStation Plus-kínálatnak is a tagja lesz. Szóval több példa is van arra, hogy a Sony az év második hónapját általában keményebben megnyomja.

Így például a Horizon Forbidden West kaphat egy mélyebb játékmenetes áttekintést, ami logikus, hiszen az február 18-án fog megjelenni PlayStation 5-re és PlayStation 4-re. A PlayStation VR2-vel kapcsolatos részleteket pedig szinte rögvest ki is zárhatjuk, hiszen a Sony a CES során adott hivatalosan is nevet az új VR-headsetnek, így túl korai lenne még több részlet felfedése róla… viszont olyat is hallani, hogy MÉGIS lesz róla szó.

Úgyhogy maradt még annyi időnk, hogy az ekkor szokásos kötelező refrénnel zárjuk soraink: mindez még nem hivatalos. De ráció van benne, így február elején valami tényleg jöhet.

Forrás: PSU

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu