A Lust From Beyond új verziója cenzúrázza a horrort és az erotikát: próbáld ki a demót most a Steamen vagy a GOG-on! [VIDEO]

A változtatásokat azért hajtották végre, hogy a Lust From Beyond az ESRB-n belül a Mature besorolást kapjon és több játékost érhessen el.

 

 

A Kickstarter-siker után a Lust From Beyond horrorjáték az explicit tartalmának köszönhetően vált népszerűvé, ám az ESRB-től „Adults Only” besorolást adott neki, így egyike azon kevés projekteknek, amelyek ilyen rangot értek el a videójátékok besorolási rendszerében. Ez azonban önmagában azt okozta, hogy nem a legkönnyebben hozzáférhető cím volt a játékosok számára, amit a PC-re készülő M Editionnel igyekeznek orvosolni.

Az újrakiadás célja, hogy több játékost szólítson meg

Ahogy a neve is mutatja, a Lust From Beyond: M Edition a horror cím újrakiadása, számos cenzúrázással, hogy a besorolást M-re (Mature) csökkentsék, és több játékost próbáljanak meg vonzani. A játék február 10-én lesz elérhető PC-re, és 17,99 dollárba/14,99 euróba kerül, a megjelenés alkalmából 10%-os kedvezménnyel.

Mi változik ebben a verzióban? Néhány modellt módosítottak, hogy csökkentsék a játékban jelenlévő meztelenséget, de anélkül, hogy az egyes jelenetek témája és hangulata elveszne. Több jelenet is megváltozott, hogy csökkenjen az explicit tartalmak száma, és néhány animációt is meg kellett változtatni, hogy kikerüljön a „Csak felnőtteknek” minősítésből.

Bár a játék ugyanaz, ezek a változtatások radikálisak lehetnek azok számára, akik már kipróbálták, ezért a Steam és a GOG oldalán megjelent egy demó, amit ti is kipróbálhattok. Ha konzolon játszol, egyelőre nincs szó más platformra készült verzióról, így – legalábbis egyelőre – marad a PC-változat.

A Lust From Beyond egy első személyű túlélőhorror, amelynek elemeit H.P. Lovecraft író univerzumából kölcsönözték. A felfedezés, harc, lopakodás és rengeteg rejtvény kombinációjával a cím sötét és provokatív narratívával igyekszik kísérteni, miközben Victor Hollowayt irányítod, aki egy titokzatos szektához csatlakozik, hogy válaszokat találjon…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu