Két harci móddal rendelkezik a Star Wars: Knights Of The Old Republic remake?

A röviden csak KOTOR-ként nevezett (és a köznyelvben is így hívott) Star Wars: Knights of the Old Republic remake-je egy megjelenési időszakot is kapott az új pletykák kapcsán…

 

A Defining Duke podcast legújabb részében meg lett említve a remake, amit még nem is láthattunk működésben. Állítólag két harci módot kaphat a játék. Az egyik egy teljes mértékben az akcióra épító mód, amit a Nioh, illetve a God of War inspirált, a másik pedig lassabb tempójú lesz, és ez eléggé hasonló lehet a Final Fantasy VII Remake (Part 1…) Wait Mode-jában látottakhoz.

A Bespin Bulletin szerint a Star Wars: Knights of the Old Republic remake az utolsó Csillagok háborúja játék lesz a jelenleg tervezett címek között. 2023 tűnik lehetséges időpontnak, és előtte a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása, továbbá a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga el fog jutni a boltokba. (Érdekes, akkor mi a helyzet a Quantic Dreamnél készülő Star Wars: Eclipse-szel? Az tényleg több évre van még?)

A site szerint a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga valamikor áprilisban vagy májusban fog megjelenni, de ez sincsen még kőbe vésve, ugyanis a dolgok folytatólagosan változnak a koronavírus-világjárvány miatt. Ezért is történt meg az, hogy a legózó játékot már több esetben is el kellett halasztani. Végül még azt is írta a posztoló, hogy az Electronic Artsnál készülő második Star Wars-játékról nem tudott további információkat szerezni.

Itt akkor újfent kiemeljük az ekkor kötelező refrént: mindez nem hivatalos. A Star Wars: Knights of the Old Republic remake amúgy PlayStation 5-re, illetve PC-re készül, de erről még nem tudjuk, hogy ténylegesen mikortól lesz kapható. A játékon az Aspyr dolgozik, és időzített exkluzivitással rendelkezik, hiszen a LucasFilm Games inkább a multiplatform megjelenéseket preferálja. (Meg azt, hogy ne csak az Electronic Artsé legyen a licenc: el is vették tőlük az exkluzivitást.)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu