Call of Duty: Warzone: hamarosan új, Attack on Titan tematikus csomag lát napvilágot

A csomag 10 gyűjthető tárgyat tartalmaz az Attack on Titan rajongóinak.

 

 

Az Attack on Titan legutóbbi évadpremierjének második feléhez kapcsolódva a Call of Duty: Warzone és a Call of Duty: Vanguard bejelentette, hogy együttműködik az elismert animével, aminek eredményeképpen egy 10, a rajzfilm alapján készült tárgyból álló tematikus csomagot kapunk, amely január 20-án debütál.

A kozmetikai csomag a következőket tartalmazza:

  • Daniel Yatsu skin, ami a Legion of Reconnaissance dzsekit viseli
  • Az SMG Historia, azok számára, akik szeretnek futni és lövöldözni
  • Az Ymir Curse Assault Rifle a pontos távoli lövésekhez
  • A „Titkos őrző” kulcs amulett
  • A Szabadság szárnyai felderítő légió emblémája
  • Egy Hot Potato matrica Sasha Braus tiszteletére
  • A Titan Piercer projektfegyver a pengével, amely képes megölni a titánokat
  • És 3 anime-ihlette kivégzési mozdulat, amelyek közül az egyik kizárólag a Vanguardhoz tartozik

 

Érdemes megjegyezni, hogy a Legion of Reconnaissance skin kivételével minden más elérhető bármelyik operátor számára, de a többi elemhez Daniel Yatsu Levi Ackerman-szerű megjelenése illik.

 

 

 

 

Mint említettük, a csomag január 20-án lesz elérhető, de egy héttel előtte egy szezonközi frissítés érkezik a Vanguardhoz és a Warzone Pacifichez, amely egy új operátort, egy új fegyvert, további zombis tartalmakat, különböző hibajavításokat és egyebeket tartalmaz majd.

 

Idén több új funkciót is kapnak a zombik

 

Ez a frissítés magával hozza az új operátort, Isabella Rosario Dulnuan Reyes-t, a Task Force 006 Trident legújabb ügynökét. Hozzáadják a Welgun nehéz géppisztolyt is, amelyet egy kihívás teljesítésével vagy a Reserved Steel csomag megvásárlásával lehet majd feloldani.

A Treyarch beszámolója szerint idén számos újdonsággal bővül a Zombies, de a közvetlen kiegészítések között szerepelnek: a végtelen klasszikus játékmenet bevezetése a Shi No Numa új Void Objective-ben, feloldott hozzáférés Von List irodájához Sztálingrádban, négy új szint a Tome of Rituals-ban található ereklye fejlesztésekhez, három egyedi Pack-a-Punch álcázás és még sok más.

 

Call of Duty Vanguard, egyszer fent, de inkább lent

 

A Sledgehammer Games Call of Duty: Vanguardja tavaly november elején debütált, de a második világháborúba való visszatérésen és a Call of Duty: Modern Warfare motorjának újbóli, immár next-gen-es bemutatkozásán túl a franchise erőtlen visszaadása volt, beleértve a zombis módot is.

Ez több országban az eladási számok zuhanásában, valamint a cím iránti érdeklődés erőteljes lanyhulásában mutatkozott meg. A várakozások szerint azonban idén érkezik a Call of Duty: Modern Warfare reboot (2019) második része, ami valószínűleg nagyobbat szól majd – legalábbis őszintén reméljük…

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu