LEAP: a Slender: The Arrival készítőinek új online shootere trailerrel jelentkezett [VIDEO]

A LEAP-ben akár 60 fős csatákba is belevethetjük magunkat különböző karakterosztályokkal, különböző mechanikákat felfedezve.

 

 

A Blue Isle Studios olyan játékokkal vájt magának egy kis rést az iparágban, mint a félelmetes Slender: The Arrival és a Citadel: Forged With Fire című MMORPG. Most a fejlesztő a shooterek területére lép új ajánlatával: a LEAP nevű online FPS-címmel. A frenetikus akciók bemutatására pedig egy látványos pillanatokban nem szűkölködő trailert tett közzé.

 

 

 

 

Ahogy a videóban is látható, a LEAP a lövöldözős mechanikát használja majd játékának fejlesztéséhez. A fegyverekkel pedig ügyesen kell majd bánnunk, hiszen akár 60 fős csatákba is részt vehetünk, ahol egy hiba is lehetőséget nyithat az ellenségnek. Mindezt egy általunk választott csapattal élhetjük majd át: a United Earth Defence Coalition (UEDC) vagy az Exo-Terrans csapatával.

Ám ezzel még nincs vége a játékosok választási lehetőségeinek, hiszen a játékban felkínált négy osztály közül is választaniuk kell majd egyet. Így olyan egyedi képességekkel vehetsz részt a harcban, mint a rakéták távvezérlése és a toronyépítés. Mindezeket az ötleteket hamarosan ki is próbálhatjuk, hiszen a LEAP január 19-én kezdi meg zárt bétáját, amire már most jelentkezhetünk.

 

 

 

 

A Blue Isle Studiosnak a zárt bétán túl is vannak tervei, hiszen biztosítanak arról, hogy a Steamen hamarosan Early Access-formában lesz elérhető majd a LEAP. Ami a végleges megjelenést illeti, további részleteket még nem árultak el, így várnunk kell a fejlesztők híreire.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu