A Deep Rock Galactic mérföldkőhöz érkezett, miután a hónap elején megjelent PS4-en és PS5-ön is

A Deep Rock Galactic sci-fi játék a januári PlayStation Plus-ajánlatok között érhető el.

 

 

A Deep Rock Galactic 2020-as megjelenése után lelkes kritikákat kapott az akció- és felfedezőrajongóktól. Folyamatosan bővítették, fejlesztették a játékélményt, de a PS4-en és PS5-ön való megjelenése forradalmi változást jelentett a Ghost Ship Games csapata számára. A stúdió a 2021-es évet magasan zárta, de nem tudták, hogy a PlayStation-konzolokon való landolás exponenciális növekedést hoz majd számukra a játékosok számában: 10 millió felhasználóval az összes platformon.

A Deep Rock Galactic január 4-én jelent meg PlayStationre

A kontextust tekintve még lenyűgözőbb ez a szám. A Ghost Ship Games 2021-et úgy zárta, hogy 3 millió példányt adott el az év folyamán, és ez a szám a 2022-es rövid idő alatt óriási mértékben nőtt. Hiszen a Deep Rock Galactic január 4-én érkezett meg a Sony platformjaira, így ezt a számot (a más eszközökön játszókkal együtt) alig több mint egy hét alatt érte el!

Érdemes megjegyezni, hogy több ezer játékos használhatta ki a januári PS Plus ajánlatokat amelyek között a Persona 5 Strikers és a DiRT 5 mellett a Deep Rock Galactic is szerepel. Akárhogy is legyen, kétségtelen, hogy a sci-fi szett mechanikája eléggé felkeltette a közösség figyelmét ahhoz, hogy a Ghost Ship Games számára egy igen emlékezetes mérföldkőhöz érkezzen.

Ami a játékot illeti, már a Deep Rock Galactic alapötlete sem utolsó: egy olyan világba invitál, ahol a bányászat függőséget okoz. Bár nem rendelkezik igazán eredeti megoldásokkal, mégis olyan ügyesen kombinálja a dolgokat, amely egyedi és üdítő élménnyé teszi a játékot, ráadásul a kooperatív módban a barátokkal együtt is felfedezhetjük.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu