Menu

Dying Light 2: Stay Human: végre láthatjuk a PlayStation 4/Xbox One verziót [VIDEO]

A Techland a Dying Light 2: Stay Human mellett még a négy fős kooperatív játékmenetből is mutatott nekünk egy kis részletet a Dying 2 Know legújabb, hatodik részében.

 

A lengyel cég sokkal földhözragadtabb mentalitással él mint egy kollégájuk, a CD Projekt RED, akik a Cyberpunk 2077 esetében nagyon leszűkített, és így a valóságot eltakaró módon mutatták meg, hogy a PlayStation 4-en és az Xbox One-on (illetve ezek alap változatain) miképp is futott a 2020-as év egyik negatív meglepetése (és reméljük, hogy nemsokára megjelenő PlayStation 5/Xbox Series port végre korrekt állapotúra emeli fel a Night City-ben játszódó történetet…).

Hogyan működik a kooperatív játékmenet? Nos, maximum négyen ülhetnek össze, és eléggé játékosbarát, hogy mindenki megtarthatja a menet során beszerzett tárgyait és fejlődésbeli statisztikáit. Tehát nincsen az, hogy csak a host (azaz akinél fut a co-op) részesül ebből a haszonból. A játékmenetet 2:58 és 4:40 között láthatjuk. A PlayStation 4-es, Xbox One-os változat pedig egészen korrektnek tűnik. Tény, a megvilágítás esetében romlás figyelhető meg, és szinte biztosra vehetjük a felbontásban esedékes csökkentést is, de az alapvető assetek esetében nem figyelhetünk meg kiugróan nagy különbségeket. Amíg nem lesz 10-15 FPS az alap, 2013-as konzolokon, addig nem lesz komoly probléma. 6:04 és 7:15 között keressük a részleteket a videóban.

A Dying Light 2: Stay Human már megállíthatatlanul halad a célvonal felé. Az akár 500 órát igénylő játék (komolyan: nemrég arról írtunk, hogy a lengyelek szerint ennyi idő kell a 100%-os teljesítéshez…) már csak néhány hétre van a megjelenéstől. A halasztásokban (ugyanis több is volt…) a PlayStation 4-es és Xbox One-os verzió megfelelő minősége is szerepet játszott, és talán itt nem fog negatív élmény vár ránk az utca sarkán.

A megjelenés február 4-én lesz PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. A Nintendo Switch is megkapja, ám nem natív módon: a helyileg futtatott játék helyett felhős változatra kell felkészülnünk a Nintendo sikeres hybrid platformján.

Forrás: WCCFTech, Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu