A GeForce most visszahozza a Fortnite-ot iPhone-ra és Androidra

A GeForce Now-nak köszönhetően újra játszhatsz Fortnite-ot iPhone-on vagy iPaden is

 

Évekkel a megjelenése után a Fortnite még mindig az egyik legnépszerűbb játék, amely mobileszközökön, PC-n és konzolokon is napvilágot látott. Sajnos sok felhasználó számára a játék az Epic Games és az Apple közötti véget nem érő bírósági csatározást követően elérhetetlen az Apple és a Google boltjaiban. Egyesek szerencséjére az NVIDIA szolgáltatásainak köszönhetően újra lehet játszani a Fortnite-ot iPhone-on és Androidon.

Az Nvidia nemrég jelentette be, hogy az Epic Games-szel együttműködve sikerült az előbbi GeForce Now szolgáltatásába érintésvezérlést vinniük. Ha nem ismered a GeForce Now-t, akkor ez egy felhőalapú szolgáltatás, amelyről számos játékot játszhatsz az Nvidia csúcsminőségű grafikus kártyáinak teljes erejével. Valójában ez az egyik módja annak, hogy 120 FPS-sel játszhassunk játékokat a MacBook Pro-n. Mit jelent ez? Ha mobilos játékos vagy és a GeForce Now szolgáltatás tagja, akkor mostantól a Fortnite-ot is játszhatod a mobilodon, anélkül, hogy le kellene töltened az Apple App Store-ból vagy a Google Play Store-ból.

A hír egyetlen hátránya egyelőre, hogy csak korlátozott számban érhető el, akik meghívás alapján férhetnek majd hozzá. Ezek a felhasználók tesztelik majd a játék érintésvezérlését és azt, hogy a szerver képes-e kezelni a játékosok tömegét. Pozitívum viszont, hogy teljesen ingyenes lesz, és bármilyen GeForce Now előfizetési szintű játékosok mindenféle különbségtétel nélkül hozzáférhetnek a bétához.

Az Nvidia azt is elárulta, hogy várhatóan számos más játék is tartalmazni fogja az érintőképernyős gombok interakcióját. Az azonban már a fejlesztőkön múlik majd, hogy maguk adják hozzá az új funkciót. Ha ez tömegesen megtörténik, akkor forradalmat láthatunk a mobiljátékok világában, sok felhasználó úgy férhet hozzá az AAA játékokhoz, hogy nem lesz szükség a futtatásukhoz szükséges hardverre.

Forrás: ipadizate

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu