Hitman III: a második év tartalmai [VIDEO]

Például PC-n is lehetőségünk lesz VR-ban átélni a 47-es ügynök kalandjait a Hitman III játékban… de ennél sokkal többre készül az IO Interactive.

 

A dán stúdió a weboldalán közölte, hogy miket tervez a Hitman III-hoz annak második évére. Például jön egy új játékmód, az Elusive Target Arcade, ami a célpontos koncepciót új szintre emelni, hiszen a formulát megkeveri az új kihívásokkal és a megnyitható jutalmakkal. Tavasszal egy másik új játékmód is jön, a Freelancer, ami roguelike elemeket, stratégiai tervezést, illetve egy testreszabható házat is ad majd nekünk. Január 20-án jön a VR-támogatás is PC-n, de ez nem csak a harmadik részre vonatkozik: a teljes Bérgyilkosság világa-trilógia (azaz a három reboot) érintett ebben.

Január 20-án szintén érkezik a Hitman Trilogy Collection, ami értelemszerűen a három Hitman-játékot tartalmazza egy csomagban. Mindenhol elérhető lesz, kivéve a Nintendo Switchet, ahol a 3. rész érhető csak el, és az is felhősen (PlayStation 5, Xbox Series, PC-n Epic Games Store és Steam, PlayStation 4, Xbox One, továbbá a Game Passon is ott lesz). 2022 folyamán tovább fejlődik a PC-s verzió. Jön a sugárkövetés (ray tracing), ami jobb árnyékokat, tükröződéseket, és erősebb vizualitást eredményez. A VRS (változó rátájú shading) tovább növeli a teljesítményt, és az Intellel karöltve a dán stúdió lesz az első, ami XeSS technológiát is bevet majd.

Az előző kezdésben megemlítettük a Steamet: nem véletlen, ugyanis mindeddig Epic Games Store-exkluzív volt a Hitman III. A második szezonnal egyszerre, azaz januér 20-ától lesz kapható a 47-es ügynök sztorija a Steamen, és ekkortól jön ugye a VR-támogatás is. Aztán még annyit is közölt a dán csapat, hogy egy új pálya is érkezni fog. Ennek végleges neve talán még nincsen, ezért is nevezték csak kódnevén azt: Rocky néven fut az IO Interactive-on belül, és később fogunk csak többet hallani róla.

Úgyhogy a Hitman III 2022-ben is kellő törődést kap a dánoktól, akik eközben inkább már a Project 007-en dolgoznak.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu