Menu

Hitman III: a második év tartalmai [VIDEO]

Például PC-n is lehetőségünk lesz VR-ban átélni a 47-es ügynök kalandjait a Hitman III játékban… de ennél sokkal többre készül az IO Interactive.

 

A dán stúdió a weboldalán közölte, hogy miket tervez a Hitman III-hoz annak második évére. Például jön egy új játékmód, az Elusive Target Arcade, ami a célpontos koncepciót új szintre emelni, hiszen a formulát megkeveri az új kihívásokkal és a megnyitható jutalmakkal. Tavasszal egy másik új játékmód is jön, a Freelancer, ami roguelike elemeket, stratégiai tervezést, illetve egy testreszabható házat is ad majd nekünk. Január 20-án jön a VR-támogatás is PC-n, de ez nem csak a harmadik részre vonatkozik: a teljes Bérgyilkosság világa-trilógia (azaz a három reboot) érintett ebben.

Január 20-án szintén érkezik a Hitman Trilogy Collection, ami értelemszerűen a három Hitman-játékot tartalmazza egy csomagban. Mindenhol elérhető lesz, kivéve a Nintendo Switchet, ahol a 3. rész érhető csak el, és az is felhősen (PlayStation 5, Xbox Series, PC-n Epic Games Store és Steam, PlayStation 4, Xbox One, továbbá a Game Passon is ott lesz). 2022 folyamán tovább fejlődik a PC-s verzió. Jön a sugárkövetés (ray tracing), ami jobb árnyékokat, tükröződéseket, és erősebb vizualitást eredményez. A VRS (változó rátájú shading) tovább növeli a teljesítményt, és az Intellel karöltve a dán stúdió lesz az első, ami XeSS technológiát is bevet majd.

Az előző kezdésben megemlítettük a Steamet: nem véletlen, ugyanis mindeddig Epic Games Store-exkluzív volt a Hitman III. A második szezonnal egyszerre, azaz januér 20-ától lesz kapható a 47-es ügynök sztorija a Steamen, és ekkortól jön ugye a VR-támogatás is. Aztán még annyit is közölt a dán csapat, hogy egy új pálya is érkezni fog. Ennek végleges neve talán még nincsen, ezért is nevezték csak kódnevén azt: Rocky néven fut az IO Interactive-on belül, és később fogunk csak többet hallani róla.

Úgyhogy a Hitman III 2022-ben is kellő törődést kap a dánoktól, akik eközben inkább már a Project 007-en dolgoznak.

Forrás: Gematsu

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu