Csúszik a King Arthur: Knight’s Tale, de így sem kell már túl sokáig várnunk

A Neocore úgy döntött, hogy néhány héttel elhalasztja a King Arthur megjelenését, hogy a legjobb verziót hozza el a rajongóknak.

 

 

A magyar fejlesztésű, a Camelot-legendát sajátos dark fantasy környezetbe helyező King Arthur: Knight’s Tale-nek sikerült megragadnia az RPG-rajongók figyelmét. Nem meglepő, hogy a fordulóalapú harc, a sötét hangulat és a menedzsment megközelítés miatt kiemelkedni látszik az átlagból. Sajnos úgy tűnik, hogy a játék rajongóinak a tervezettnél kicsit tovább kell próbára tenniük a türelmüket, ugyanis a Neocore bejelentette, hogy a megjelenési dátum kissé csúszik.

A King Arthur: Knight’s Tale március 29-én jelenik meg PC-re

 

 

 

 

Bár úgy tűnt, hogy a fantasy kalandot február közepén már a karmaink közé kaparinthatjuk, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy március 29-ig meghosszabbítják a munkát. Ez a plusz idő pedig nélkülözhetetlen lesz ahhoz, hogy százszázalékosan befejezzék a játékot: „Bár a késés csekély, a NeocoreGames biztos benne, hogy a fejlesztéssel és csiszolással töltött plusz hetek segítenek abban, hogy a King Arthur: Knight’s Tale lehető legerősebb verzióját nyújtsák át a rajongóknak” – magyarázzák a sajtóközleményben.

Kétségtelen, hogy a Neocore nagyszerű élményt kíván nyújtani a felhasználóknak, hiszen több mint 30 hős 6 különböző osztályból, különböző módok a csapatunk irányítására, tucatnyi királysághoz kapcsolódó küldetés, sőt még PvP mód is lesz. Ami a történetet illeti, a King Arthur: Knight’s Tale arra invitál majd minket, hogy Sir Mordred bőrébe bújjunk, aki harc közben meggyilkolja Artúr királyt, és sötétséget szabadít az országra.

 

 

 

 

Ez nem az első késés a King Arthur: Knight’s Tale történetében, hiszen az Early Access indulásakor is ilyen helyzetbe került. Akárhogy is legyen, még néhány hetet várnunk kell a Neocore játékának PC-s megjelenésére, ami azt jelenti, hogy a PS5-ös és az Xbox-sorozat verziója csak később érkezik.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu