Project Haven: taktikus forduló-alapú harcra számíthatunk a gameplay trailer szerint [VIDEO]

A Project Haven a tervek szerint valamikor 2022-ben jelenik meg, és februárban debütál a demó.

 

 

Az indie szcéna tartogathat néhány igen emlékezetes meglepetést: erre lehet jó példa a Project Haven. A Code Three Fifty One kis csapata a ezzel az ökotudatos, cyberpunk fordulóalapú taktikai címmel próbálja megvetni a lábát a piacon, amelynek immár játékmenetét is megcsodálhatjuk egy friss videóban.

A Project Haven a Föld utolsó városának utcáira visz minket, hogy egy zsoldoscsapatot vezessünk nagy tétű küldetések végrehajtása során. Céljainakt olyan összecsapásokon keresztül tudjuk majd végrehajtani, amelyekben a klasszikus, fordulóalapú taktikai harcok keverednek egy dinamizmussal, amely lehetővé teszi számunkra, hogy szabadon mozogjunk és az egérrel célozzuk meg az ellenséget, ami egy frissebb módját kínálja az eljárásnak.

Taktikai elemzés, fordulóalapú harc és célzott lövések: ez a Project Haven

A győzelmet azonban nem csak nyers erővel és high-tech felszereléssel érhetjük el, hiszen a cím különböző alternatívákat is kínál, mint például az ellenfél kezére célzás (amivel lefegyverezhetjük ahelyett, hogy megölnénk), vagy a lopakodással végrehajtott meglepetésszerű támadások. Ily módon új stratégiákat fedezhetünk fel, miközben javíthatjuk a csapatunk állapotát.

A Project Haven valamikor 2022-ben jelenik majd meg, de a fejlesztők már februárban kiadnak egy demót, hogy belekóstolhassunk ebbe a dinamikus, izgalmasnak ígérkező játékba.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu