Korábban érkezhet az idei Call of Duty?

Ahogy nincs karácsony Kevin nélkül (mert errefelé tényleg tradíció lett, hogy a televízióban levetítsék a Reszkessetek, betörők!-et), úgy nincsen év Call of Duty nélkül sem, mert Bobby Kotick fizetését és bónuszait ugye valamiből finanszírozni kell, ha a cégtől elbocsátott emberek nem hozzák kellően erős anyagi helyzetbe az Activision Blizzardot…

 

Call of Duty. Egy olyan franchise, ami évente érkezik, és néhány évben kétszer is volt megjelenése (igaz, a handheldekre tervezett változatok/játékok nem mindig voltak sikeresek, erre kiváló példa a PlayStation Vitára készített Call of Duty: Black Ops – Declassified), és az Activision Blizzardnak valóban ez a sorozat lett a fejőstehene, így a cég valószínűleg rögtön sírna, ha egy év kimaradna a körforgásból, ugyanis elméletileg három stúdió, az Infinity Ward, a Treyarch, és a Sledgehammer Games a felelős a játékokért.

A megbízható bennfentesnek tekinthető Tom Henderson a Twitteren azt írta, hogy az idei Call of Duty-t (ami Modern Warfare II alcímmel rendelkezik) az Activision Blizzard a nyár folyamán fogja leleplezni, és már októbertől kapható lesz, ugyanis a 2021-es CoD, a Call of Duty: Vanguard értékesítési teljesítménye elmaradt a várttól. Hozzátette, hogy a free-to-play, és emiatt is rögtön nagy sikereket felmutató Call of Duty: Warzone szintén az ősz folyamán egy jelentős frissítésen fog átesni.

A 2022-es Call of Duty a pletykák szerint a Task Force 141-et helyezi főszerepbe. A csoport a kolumbiai drogkartellek ellen ragad fegyvert az egyjátékos szegmensben, míg a többjátékos elemben az eredeti, 2009-es Call of Duty: Modern Warfare 2-ből remasterelt pályákat emel át. Lesz egy Escape from Tarkov által inspirált, új játékmód is, ami vagy a Spec Ops, vagy a Zombie mód helyét veheti át a nagy eséllyel még cross-gen (PlayStation 5, Xbox Series, PC [Battle.net], PlayStation 4, Xbox One) alkotásban.

És a végére még a kötelező kórusnak is jut hely: mindez még nem hivatalos.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu