Doctor Strange az Őrület Multiverzumában a pletykák szerint sok halál és horror lesz

MOZI HÍREK – Doctor Strange: Az őrület multiverzumában az MCU történetének legfontosabb filmje lesz

 

A teljes hosszában látott Pókember: Nincs hazaút után mindenkit meglepett a Benedict Cumberbatch által alakított Doctor Strange az Őrület Multiverzumában című film trailere. A bepillantásból kiderült, hogy a varázsló gondjai még messze nem értek véget, és hogy a multiverzummal is kapcsolatban áll. Ahogy a trailerben is láthattuk, Elizabeth Olsen és Benedict Wong visszatérnek Skarlát Boszorkány és Wong szerepében.

Az új szereplő a Xochitl Gomez által alakított America Chavez, aki a történet főszereplőjét fogja alakítani. A multiverzumban való utazási képessége kétségkívül megnyugtatja majd mindazokat, akik az ő oldalán állnak. De mi is a film központi konfliktusa? Az első teaser megtekintése után ez még mindig nem világos. A Marvel Studios minden bizonnyal azt akarja elhitetni az emberekkel, hogy Strange sötétebb verziója a mű fő antagonistája, de ez túl egyszerűnek tűnik, ahogy Gargantua is.

Néhány szerencsés már láthatta a filmváltozatot, és az információknak köszönhetően már jobban tudjuk, mire számíthatnak a rajongók a májustól mozikba kerülő filmtől. Bár konkrét spoileres részletekről nem beszéltek, ahogy azt várhatnánk valakitől, aki nem akarja magára vonni Kevin Feige haragját, az MCU káoszára és sötét időkre való utalás összhangban tűnik azzal, ahogy az MCU története a 4. fázisban kibontakozik.

Sok rajongó valószínűleg örülni fog annak, hogy a horrorelemek megmaradtak a filmben. Sokan úgy vélték, hogy Scott Derrickson távozása annak a jele, hogy a Marvel Studios ezeket az aspektusokat tompítani fogja a filmben.

Az új rendező, Sam Raimi a horrorfilmek veteránja, így nem meglepő, hogy ezeket az aspektusokat megtartották. A Pókemberen kívül az egyik leghíresebb munkája az Evil Dead-sorozat volt. A film trailere mindenképpen sejtetni engedte, hogy szörnyű dolgok fognak történni. Ha a „lenyűgöző holttestek száma” az egyik fő nyom, amit Walshnak kellett volna adnia, akkor egyértelmű, hogy „a dolgok kicsúsznak a kezünkből”, ahogy Doctor Strange alteregója mondja a trailerben.

De ki hal meg? Vajon a Marvel kiengedheti a zsákból az összes már hallott epizódot, hogy megölje őket? És ki tette ezt meg? Természetesen lehet, hogy Dark Strange vagy Gargantua. De egy másik lehetőség lehet maga az egykori Bosszúálló, Wanda Maximoff is. Elvégre a Sötét Birodalmak nem a jó hatásokról híresek. A rajongóknak május 6-ig kell várniuk, amikor a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában megjelenik, hogy minden választ megtudjanak.

Forrás: news

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu