Dying Light 2: Stay Human: a Techland ki fog tartani mellette is

A lengyel stúdió ugyanúgy tervez a Dying Light második részével, ahogy az első felvonással is.

 

A Dying Light 2: Stay Human mostanában megint gyakran jut el a hírekbe, igaz, van is miért: legutóbb például azt mondta a Techland róla, hogy nem kevesebb mint ötszáz (500!!!) óra kell ahhoz, hogy a zombi-parkour túlélősdit 100%-osan teljesítsük. Ennek részleteit persze a lengyelek nem is fogják közölni, hanem valószínűleg szépen le kell ülni és ki kell próbálni, hogy mi is az igazság. Aztán láthattuk a PlayStation 4-es és Xbox One-os verziókat, plusz a kooperatív (maximum négy főt támogató) játékmenetről is megosztott pár gondolatot a Techland.

Most viszont a Twitterre ment a Techland, hogy közölje, mi is történik a Dying Light 2: Stay Human premierje, azaz a megjelenése után. A stúdió garantálja, hogy a játék világának új történetekkel, helyszínekkel és játékon belüli eseményekkel, továbbá az általunk kedvelt, szórakoztató dolgokkal való bővítését legalább öt évig fogja csinálni. Azaz 2027-ig kiadós támogatásban fog részesülni a játék, ami le is követi az első rész eseményeit. Ott 2015-ben volt a megjelenés, és azért még 2020-ban is voltak hozzá frissítések, így ebből adódóan tényleg kitart a Techland a termékei mellett…

A játék weboldalán a Techland még bejelentette, hogy legalább kettő fizetős sztori DLC-t fog kapni a Dying Light 2: Stay Human, így nem csak ingyenes bővítésekre kell felkészülni. Viszont semmilyen előfizetésről, battle passról nem nagyon hallunk tőlük, így ők is inkább a becsületes munkában bíznak. Manapság már nem sok ilyen stúdió van: egy másik remek példa a Hello Games, akik a No Man’s Sky pocsék rajtját idővel maguk mögött hagyták, és még tavaly is bővítgették az űrodüsszeiájukat…

A Dying Light 2: Stay Human február 4-én rajtol el PlayStation 5-ön, Xbox Seriesen, PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A Nintendo Switch-en a felhőből futtathatjuk.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu