Halo Infinite azonnali változásokat ígér a játékbolt árképzésében

A Halo-t fejlesztő 343 Industries azt mondja, hogy meghallgatták a közösséget, hogy tanuljanak és javítsanak a jövőre nézve

 

A 343 Industries tervezési vezetője már korábbi alkalmakkor is előállt, hogy beszéljen a Halo Infinite többjátékos módjának javítandó aspektusairól, és ezúttal Jerry Hook tette ezt azért, hogy megerősítse, a stúdió azon dolgozik, hogy a következő héten változtatásokat hajtson végre a tárgyboltban.

Hook megosztotta, hogy a 343 Industries a megjelenés óta szorosan nyomon követi a boltról, a csomagokról és az árképzésről szóló vitákat, ami arra késztette őket, hogy a közösségtől kapott visszajelzések és a begyűjtött adatok alapján dolgozzanak a változtatásokon. Ezek 18. keddtől kezdődnek, ahol „alacsonyabb árakat találunk majd mindenhol”, a magasabb értékű csomagokkal és tárgyakkal ezeken kívül.

A stúdió elkötelezett amellett, hogy „új dolgokat próbáljon ki” a szezon hátralévő részében, hogy „tanuljanak és javítsanak a jövőre nézve”. Hook arra bátorította a játékosokat, hogy továbbra is küldjék be a visszajelzéseiket, és búcsúzóul emlékeztetett a Cyber Showdown eseményre, amely a bolt változásával egy időben kerül megrendezésre.

 

 

A Cyber Showdown egy ingyenes esemény lesz retro-futurisztikus esztétikával, cyberpunk kozmetikumokkal és neonnal. Már több mint egy hónapja, hogy Master Chief visszatért, méghozzá stílusosan, egy olyan játékkal, amely kulcsfontosságú a franchise jövője szempontjából, és a 343 Industries legambiciózusabb játéka. Ha tudni szeretnéd, miért is nélkülözhetetlen lövöldözős játék, ne feledd, hogy a Halo Infinite-ról szóló értékelésünk elérhető. Ha érdekel a játéktesztünk, itt olvashatod el.

Forrás: hobbyconsolas

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu