Last Looks előzetes: Charlie Hunnam és Mel Gibson egy gyilkossági rejtélyen dolgoznak [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Last Looks február elején érkezik, mi pedig végre láthatjuk, milyen ez a valószínűtlen páros akció közben.

 

 

Az RLJE Films bemutatta a Last Looks vadonatúj plakátját és a hozzá tartozó trailert. A korábban Waldo címet viselő mozi főszereplői Charlie Hunnam és Mel Gibson, akik egy igencsak valószínűtlen párost alakítanak, de kénytelenek együttműködni, hogy egy gyilkossági ügy végére járjanak. A film 2022. február 2-án kerül az amerikai mozikba, az új trailert pedig a cikk végén találod meg.

A Last Looks hivatalos szinopszisa így szól: „Charlie Waldo (Charlie Hunnam) a Los Angeles-i rendőrségi volt szupersztárja, aki elhagyta a a céget, és most az erdő mélyén él egyszerű, magányos életet. Alastair Pinch (Mel Gibson) egy excentrikus színész, aki a napjait részegen tölti a tévéműsora forgatásán. Amikor Pinch feleségét holtan találják, ő az első számú gyanúsított, és Waldót meggyőzik, hogy jöjjön ki a nyugdíjas éveiből, és nyomozzon a történtek után. Az ügyben Waldo gengszterekkel, hollywoodi vezetőkkel és óvodapedagógusokkal találja szembe magát, akik mind arra törekszenek, hogy tisztázzák Pinch nevét … vagy megerősítsék bűnösségét.”

Olyan színészek tűnnek még fel a filmben kisebb-nagyobb szerepekben, mint Morena Baccarin (Deadpool 2),  Dominic Monaghan (A Gyűrűk Ura) vagy Clancy Brown (A remény rabjai, Hegylakó). A rendezői székben Tim Kirkby-t (Brockmire) találjuk, a forgatókönyvet pedig Howard Michael Gould írta az azonos című regénye alapján.

 

 

 

 

Mel Gibsont az utóbbi években sokat láthattuk felbukkanni különböző szerepekben. Nemrég jelentették, hogy a Boys of Summer című fantasy-kalandfilmben is főszerepet kap, és további tervei között szerepel, hogy Danny Gloverrel együtt visszatér a Halálos fegyver 5. részében, amely folytatást ő tervezi megrendezni is. A színész és filmrendező emellett A passió 2-t is tervezi. Mindeközben a kis képernyőn is feltűnik majd, miután szerepet kapott a John Wick spinoff sorozatában, a The Continentalban.

Ami Charlie Hunnamot illeti, a Kemény motorosok sztárja nemrég az Úriemberek című filmben tűnt fel, és szerepet kapott a hamarosan megjelenő Apple TV+ thriller sorozatban, a Shantaramban is. A sorozatban Hunnam egy ausztrál bankrablót fog alakítani, aki Indiába menekül az országból. Egyelőre nem tudni, hogy a sorozat mikor lesz elérhető a streamingben.

Sajnos a hazai premier dátuma egyelőre nem ismert, de a Last Lookot február 2-án kezdik vetíteni az Egyesült Államokban.

Forrás: Seriesmaniacos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu