Okosórát rejt majd a Starfield gyűjtői kiadása?!

TECH HÍREK – A Bethesda ígéretes RPG-je, a Starfield egyik videójában futólag már láthattuk ezt a darabot.

 

 

A Starfield 2022 egyik nagy dobásának számít, a Bethesda Game Studios új szerepjátékos kalandja egy vérbeli űrutazós sci-fi környezetbe kalauzol el minket – ami egyben a cég első új univerzuma is lesz közel 25 év után. Természetesen ez a nagy esemény sok rajongó figyelmét az új franchise-hoz kapcsolódó termékekre irányítja, sőt, odáig mentek, hogy magát a Microsoftot is megelőzték az Xbox Series X és annak kontrollere tematikus változatainak elképzelésével.

A Bethesda általában nem szokott csalódást okozni, ha a zászlóshajó játékaihoz kapcsolódó merchandising termékekről és nagy gyűjtői kiadásokról van szó, így a várakozás az új kiadással kapcsolatban is igencsak felfokozott. Az egyik olyan tárgy, ami nem maradt észrevétlen a rajongók körében, egy csinos karóra, amit az egyik nyári színfalak mögötti videóban már megpillanthattunk, egy tetszetős, a játék témájába öltöztetett dobozban.

Egy androidos okosóra barométerrel és időjárási információkkal

A VGC által megosztott óra a The Wand Company által gyártott LPV6 Chronomark nevű okosóra lenne. Ez az információ egy Starfield subredditen felfedezett kézikönyvből származik. Ebből azt szűrhetjük le, hogy egy Androidos készülékről van szó, amely Bluetooth-on keresztül képes csatlakozni a telefonokhoz. Az órán található megjelenés és kódok alapján azt gondoljuk, hogy ez ugyanaz a készülék, mint amit a 2021 júniusi videóban láttunk.

 

 

 

 

A kézikönyv megemlít néhány funkciót, például barométert, holdfázist és időjárási információkat. Azt még nem tudhatjuk, hogy ez a játék kiegészítő terméke lesz-e, amelyet külön árulnak majd, vagy a játék teljes gyűjtői kiadásként kaphatjuk készhez. A The Wand Company már korábban is hozott nekünk licencelt videójáték termékeket, például a különleges effektekkel ellátott, valósághű Poké Ballt.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu