A Company of Heroes 3 új videója működés közben mutatja be a tereptárgy-amortizáló rendszert [VIDEO]

A Relic stratégiai játéka, a Company of Heroes harmadik része nemrég az ígéretes kampánymód bejelentésével lepte meg a közönséget.

 

 

A Company of Heroes-sorozat az iparág egyik nagy referenciája a stratégiai játékok szerelmeseinek, a harmadik rész pedig egy lépéssel tovább merészkedik, hiszen most először válhatunk második világháborús tábornokká. A Relic Entertainment új RTS-ének egy rövid gameplay videóját tették közzé a játék pre-alfa verziójáról, melyben a tereptárgyak pusztítási rendszerét láthatjuk működés közben.

A DSOG által megosztott videón egy gyalogos osztag látható, amint egy nagy épületet rombol le, igencsak alapos munkával. Láthatjuk, ahogy az építmény fokozatosan kapja a sérüléseket, ahogy a törmelék kiömlik belőle, és elveszíti épségét, míg végül romhalmazzá nem válik. A játék az Essence Engine 5-öt használja, a Relic által fejlesztett motor legújabb verzióját.

A videón a játék pre-alfa állapotában látható

A Company of Heroes 3 a mediterrán frontra visz minket egy olyan kampányban, amely nagyszerű újdonságokat ígér a sorozatban, új lehetőségeket fedezve fel a dinamikus térképen keresztül. A Relic továbbra is megosztja a régóta várt játékkal kapcsolatos előrelépéseit a fejlesztési naplóiban, a közösségre és annak igényeire összpontosítva, hogy kéz a kézben haladjon előre a játékosokkal.

Forrás: DSOG

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu