A Mattel and Milestone bejelentette a Hot Wheels Unleashed Design Battle-t [VIDEO]

A legjobb játékbeli Livery dizájnból Hot Wheels jármű lesz

 

A Mattel és a Milestone, a világ egyik vezető autóversenyjáték-fejlesztője ma bejelentette a Hot Wheels Unleashed Design Battle-t, egy exkluzív versenyt az azonos című, világszerte több mint egymillió példányban eladott, pörgős arcade autóversenyjáték nemzetközi közösségének.

A Hot Wheels több mint öt évtizede feszegeti az autós teljesítmény és a formatervezés határait – és ünnepli azokat a tervezőket és építőket, akiknek fáradhatatlan szenvedélye, korlátlan látásmódja és végtelen mennyiségű könyökzsírral töltött órák táplálják a tökéletes, szeretett autó megalkotását. Ma a Hot Wheels ugyanezt a garázsszellemet tiszteli meg, most digitális formában, a „Design Battle” verseny elindításával. A verseny 2022. január 14. és február 14. között zajlik. A résztvevők a játékban található Livery Editor segítségével tervezhetnek festést a Hot Wheels® Rodger Dodger™ öntött modellhez. A győztes Rodger Dodgerből valódi Hot Wheels játék lesz (1:64 méretarányban), amely 2022 decemberében lesz megvásárolható világszerte.

A győztest a Mattel világszínvonalú tervezőiből álló különleges zsűri választja ki:

  • Ted Wu – a Mattel járműtervezésért felelős alelnöke és globális vezetője
  • Bryan Benedict – terméktervezési igazgató, Mattel
  • Dmitriy Shakhmatov – terméktervezési vezető, Mattel
  • Jerry Thienprasiddhi – vezető grafikus, Mattel

A közösség kreativitásának inspirálására a Van Orton Design és az Oskunk nemzetközi művészek saját, egyedi Rodger Dodger járműveket terveztek a játékban.

Az Olaszországból származó különleges ikerpár, a Van Orton Design a popkultúra márkáit és ikonjait egyedi, színes és geometrikus módon gondolja újra. Művészetük világszerte híres a csodálatos együttműködéseknek és rangos kiállításoknak köszönhetően.

 

Mattel And Milestone Announce Hot Wheels Unleashed Design Battle [VIDEO]

 

Oskunk egy francia popművész, akinek jellegzetes stílusa van. Alkotásait jól ismeri a játék- és popkultúra-közösség, technikája pedig tele van kreativitással és egyediséggel.

 

Mattel And Milestone Announce Hot Wheels Unleashed Design Battle [VIDEO]

 

A Hot Wheels Unleashed Design Battle mától elérhető PlayStation5, PlayStation4, Xbox Series X|S, Xbox One X, Xbox One X, Xbox One és Steam platformokon.

A Hot Wheels a világ első számú eladott játékaként az autós kultúra globális vezetője. Az elmúlt több mint ötven évben a Hot Wheels legendás dizájnjával és epikus teljesítményével bizonyította befolyását az autós társadalomra. Napjainkra a Hot Wheels egy világméretű, nagyhatalmú franchise lett, élő és virtuális eseményekkel szinte minden kontinensen, keresett fogyasztói termékekkel és elsőrangú együttműködésekkel, a YouTube első számú tartalmi csatornájával és még sok mással. Miközben minden másodpercben 16,5 Hot Wheels-t adnak el, és eddig több mint 8 milliárd autót adtak el, a márka folyamatosan bővíti jelenlétét a digitális játékokban, és sikeresen jelen van a mobil, konzol és PC platformokon.

További információkért látogass el a hotwheelsunleashed.com. oldalra.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu