Menu

Idén sem fog megjelenni a Hogwarts Legacy?!

Nem hangzik jól, hogy már az év első hónapjában hallunk olyat, hogy a halasztás után idénre tervezett Hogwarts Legacy megjelenés sem biztos, hogy be fog következni.

 

A VGC a Patreonon egy fizetős fal (angolul paywall) mögött található Sacred Symbols+ podcastra alapozva ír arról, hogy a Hogwarts Legacy 2022 végére sem fog megjelenni. Colin Moriarty, a podcast műsorvezetője arról beszélt, hogy a kulisszák mögött a 2022-es évről való lemondást hallotta, és valamilyen formában is, de bajban van a játék. A bennfentes nem bonyolódott részletekbe, de van ráció benne, hiszen régóta nem láttuk hivatalosan a játékot, aminek mindössze „2022” van megjelenési időpontnak adva. (A Warner sem bízik benne, na…)

Tavaly év végén Rachel Wakely, a Warner Bros. általános menedzsere a Toy World magazinnak mondott pár gondolatot a Wizarding World (magyarul kb. Varázslók Világának lehet fordítani…) IP-ről. Ebbe tartozik J. K. Rowling Harry Potter-könyvsorozata is. Wakely azt mondta, hogy két nagy megjelenés lesz 2022-ben. Egyikük a magyarul Legendás állatok: Dumbledore titkai címen áprilisban elstartoló film lesz, a második pedig a Hogwarts Legacy kellene, hogy legyen. Wakely azt mondta, hogy a megjelenésre érdemes lesz várni, és a rajongók egyedi módon léphetnek interakcióba a franchise-zal.

Ebből pedig nekünk az jön át, hogy a Hogwarts Legacy nem fog megjelenni a Legendás állatok: Dumbledore titkai előtt, hanem csak jóval utána. A játékról hallottunk már olyat is, hogy transzgender karaktereket is létre lehet majd hozni benne, de amúgy tényleg hétpecsétes titokként őrzik a projektet, ami valóban nem hangzik eléggé bizalomgerjesztőnek. Fejlesztési pokolban lenne, Potter?

A Hogwarts Legacy-t az Avalanche Software fejleszti. Ezt a csapatot a Disney 2016 májusában bezárta, miután a Disney Infinity-sorozat (figurákkal megspékelt videojátékok) befuccsolt, ám a Warner 2017 januárjában közölte, hogy megszerezték a stúdiót, amit aztán újra is nyitottak. A játék PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

Forrás: VGC

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu