Idén sem fog megjelenni a Hogwarts Legacy?!

Nem hangzik jól, hogy már az év első hónapjában hallunk olyat, hogy a halasztás után idénre tervezett Hogwarts Legacy megjelenés sem biztos, hogy be fog következni.

 

A VGC a Patreonon egy fizetős fal (angolul paywall) mögött található Sacred Symbols+ podcastra alapozva ír arról, hogy a Hogwarts Legacy 2022 végére sem fog megjelenni. Colin Moriarty, a podcast műsorvezetője arról beszélt, hogy a kulisszák mögött a 2022-es évről való lemondást hallotta, és valamilyen formában is, de bajban van a játék. A bennfentes nem bonyolódott részletekbe, de van ráció benne, hiszen régóta nem láttuk hivatalosan a játékot, aminek mindössze „2022” van megjelenési időpontnak adva. (A Warner sem bízik benne, na…)

Tavaly év végén Rachel Wakely, a Warner Bros. általános menedzsere a Toy World magazinnak mondott pár gondolatot a Wizarding World (magyarul kb. Varázslók Világának lehet fordítani…) IP-ről. Ebbe tartozik J. K. Rowling Harry Potter-könyvsorozata is. Wakely azt mondta, hogy két nagy megjelenés lesz 2022-ben. Egyikük a magyarul Legendás állatok: Dumbledore titkai címen áprilisban elstartoló film lesz, a második pedig a Hogwarts Legacy kellene, hogy legyen. Wakely azt mondta, hogy a megjelenésre érdemes lesz várni, és a rajongók egyedi módon léphetnek interakcióba a franchise-zal.

Ebből pedig nekünk az jön át, hogy a Hogwarts Legacy nem fog megjelenni a Legendás állatok: Dumbledore titkai előtt, hanem csak jóval utána. A játékról hallottunk már olyat is, hogy transzgender karaktereket is létre lehet majd hozni benne, de amúgy tényleg hétpecsétes titokként őrzik a projektet, ami valóban nem hangzik eléggé bizalomgerjesztőnek. Fejlesztési pokolban lenne, Potter?

A Hogwarts Legacy-t az Avalanche Software fejleszti. Ezt a csapatot a Disney 2016 májusában bezárta, miután a Disney Infinity-sorozat (figurákkal megspékelt videojátékok) befuccsolt, ám a Warner 2017 januárjában közölte, hogy megszerezték a stúdiót, amit aztán újra is nyitottak. A játék PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu