Menu

John Carpenter, a legendás filmrendező szerint a Halo Infinite a sorozat legjobbja

A megjegyzés arra késztette a Halo Infinite-et fejlesztő 343 Industries alapítóját, sőt Elon Muskot is, hogy válaszoljon a Halloween és A dolog rendezőjének.

 

 

A Halo Infinite fejlesztése nem volt egyszerű, de szerencsére a végeredmény egy kihagyhatatlan lövöldözős játék lett. Olyannyira, hogy még Marcus Lehto, a franchise társalkotója is gratulált a 343 Industriesnek, amiért “visszahozták a sorozat varázsát”. Ezúttal azonban egy iparágon kívüli személyiség volt az, aki nem habozott dicsérni a Halo Infinite-ot: a Halloween – A rémület éjszakája és A dolog legendás rendezője, John Carpenter.

A filmrendező nem először osztja meg a videójátékok iránti szeretetét, a Horizon: Zero Dawn kapcsán Carpenter a Guerrilla Games címét “vizuálisan lenyűgöző” videójátéknak nevezte, “nagyon addiktív játékmenettel”. Azt is bevallotta, hogy többek között a Destiny 2-vel is nagyon szívesen játszana.

“Hatalmas, gyönyörű gyártási dizájn” – John Carpenter

Carpenter játszott a Halo Infinite-tel, és úgy tűnik, nagyon tetszett neki. A rendező a Twitter-profilján osztotta meg gondolatait, és egy szórakoztató lövöldözős játéknak nevezte, gyönyörű produkciós dizájnnal. Annyira tetszett neki, hogy a széria legjobb Halójaként sorolta be, ami nagy szó, ha figyelembe vesszük a Master Chief franchise-ban található remek referenciákat.

A 343 Industries alapítója és vezetője, Bonnie Ross meglepődését fejezte ki a filmes nyilatkozatai kapcsán, megköszönte neki, hogy a Halo Infinite világában töltötte az idejét, és megragadta az alkalmat, hogy korai születésnapot kívánjon neki. Elon Musk, aki szintén elismerte, hogy élvezte a kampányt, maga is pozitívan nyilatkozott a játékról. A 343 Industries nagyon elégedett a Halo Infinite megjelenésével, bár ígérik, hogy a jövőben a közösséget is meghallgatják a fejlesztések sikere érdekében.

Forrás: Twitter

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu