A Splinter Cell remake még messze van: a Ubisoft mindenféle munkatársat felvesz a fejlesztéshez

A Ubisoft Toronto nyilvánosan bejelentette, hogy új munkatársakat keresnek a projekthez

 

A Splinter Cell remake immár valósággá vált. Bár a játékosok már régóta kérték a sorozat új címét, be kell érniük azzal, hogy Sam Fisher visszatér az új generációba a sorozat első részének remake-jével, amely hű marad a sorozathoz, de ahol szükséges, ott újít is. A rossz hír? Hogy a hivatalos bejelentés ellenére úgy tűnik, még várnunk kell rá egy darabig.

December 15-én a Ubisoft Toronto részletezte, miről is szól a projekt, megjegyezve, hogy még a fejlesztés korai szakaszában van. Sajnos úgy néz ki, hogy ez még nagyon messze van, mivel a cég jelenleg mindenféle profilú embereket toboroz a weboldalán található álláshirdetésen keresztül.

 

 

Ez nem lep meg minket, de az a tény, hogy néhány napja a Ubisoft a közösségi médiában hangoztatta, hogy új munkatársakat toboroznak, azt jelezheti, hogy a kelleténél nagyobb kihívás elé néznek. A hivatalos közösségi oldalukon közzétett üzenetben úgy buzdítják az érdeklődőket, mintha háromszemüveges ügynökök lennének, úgy szólítják meg a jelentkezőket. A portálon felsorolt különböző ajánlatok között találunk játék-, motor-, mesterséges intelligencia- és 3D-programozókat, valamint művészeket és animátorokat.

Mint mondtuk, mindenféle profil egy olyan projekthez, amely úgy tűnik, még nem adott zöld utat a fejlesztésének. Ha túlságosan szétszóródnánk az időben, akkor érdemes lenne megjegyezni, hogy a 2013-ban érkezett Splinter Cell: Blacklist óta mekkora időeltolódás halmozódott fel a franchise két nagyobb kiadása között. Kétségtelenül több mint egy évtized telt el a legutóbbi játék óta, amelynek kritikája kiemelte, hogy az akció és a lopakodás kiváló kombinációja állt a játékosok rendelkezésére.

Forrás: lanetaneta

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu