Hamarosan a felhőbe megy a Nintendo Switch-en a Kingdom Hearts [VIDEO]

A Kingdom Hearts franchise a 20. évfordulóját is meg fogja ünnepelni, de addig a Nintendo Switch-csel rendelkezők örülhetnek.

 

A Square Enix bejelentette, hogy a Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX Cloud Version, a Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue Cloud Version, illetve a Kingdom Hearts III + Re Mind Cloud Version is már demó formájában játszható a Nintendo kitörő sikernek örvendő hybrid platformján. Egyben is elérhető lesz a teljes paksaméta, amit Kingdom Hearts Integrum Masterpiece for Cloud néven kell majd keresni a Nintendo eShopban (mivel felhős kiadásról van szó, értelemszerűen a bolti verzió nem játszik, az eléggé pofátlan húzás lenne a Square Enixtől).

A játékok teljes árazása is kitudódott: a Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX Cloud Version (zárójelesen leírjuk, hogy az adott pakkban mi van: Kingdom Hearts Final Mix, Kingdom Hearts Re:Chain of Memories, HD felbontásban remasterelt jelenetekkel rendelkező Kingdom Hearts 358/2 Days, Kingdom Hearts II Final Mix, Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix, illetve HD felbontásúra feltuningolt jelenetekkel Kingdom Hearts Re:Coded) 40 dollár lesz (euróból számítva 14500 forint), a megjelenéskor pedig akciósan 32 (kb. 11500 forint).

A Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue Cloud Version (Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD, Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep -A fragmentary passage-, illetve egy film: Kingdom Hearts χ Back Cover) 50 dollár (~18 ezer forint) lesz, akciósan pedig 40 (14500 HUF). A Kingdom Hearts III + Re Mind Cloud Version pedig nem bonyolítja túl, ugyanis ebben mindössze a Kingdom Hearts III-at, továbbá a Re Mind DLC-t találhatjuk. Itt is 50 dollár/euró, illetve akciósan 40 az árcímke. Ha pedig mindent egybe szeretnénk (ami a kiadó szerint 10 élményt hoz magával), akkor a Kingdom Hearts Integrum Masterpiece for Cloud a megfelelő választás 90 dollárért (kb. 32500 forint), akciósan pedig 72 (26000 forint). Ezek mind február 10-étől lesznek elérhetőek, addig pedig ugye a demók várnak ránk az eShopon.

A Square Enix pedig a Twitteren még közölte, hogy április 10-én Tokióban megünnepli a Kingdom Hearts 20. születésnapját egy minikoncerttel, egy fejlesztőkkel tartott kérdezz-felelekkel, egy kiállítással, és még további dolgokra is számíthatunk. A műsorról később publikálnak egy videót is. Csak nem itt fogják bejelenteni az új játékot?

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu