A PS3 játékok megjelenése a PS5-ön egy hiba miatt történhetett

Úgy tűnik, hogy az álmodozás rövid életű volt, mert végül hiba volt a PS5-ön megjelenő PS3 játékok megjelenése

 

Tegnap egy kép keringett az interneten, amely szinte megerősítette, hogy PlayStation 3-as játékok kezdenek megjelenni a PlayStation 5 áruházban.

Azóta sokan azt hitték, hogy a Sony ezen be nem jelentett lépése a Spartacus előzetes nevet viselő, hamarosan megjelenő PlayStation-előfizetés következménye, amely az első PlayStationről származó játékokat kínálhat.

A képen látható Dead Or Alive 5, a Prince of Persia Sands of Time és a Prince of Persia The Two Thrones szerepel a listán, de nem vásárolható meg, amit sokan kezdtek annak képzelni, hogy a készülő szolgáltatásban lesz benne.

Ezt a hibát már többször láttuk a PlayStation Store böngészése során, így nem szabad túl sokat olvasni belőle, vagy elhinni olyan dolgokat, amiket talán szeretnénk, de valójában nem igazak.

Nos, ezt tisztázta Ryan Biniecki Twitter-felhasználó, aki rámutatott, hogy a PS5-ön megjelenő PS3-játékok tévedés, és az árak csak a PS Now-ból kerültek ki, és jelenleg semmi köze sincs a konzollal való bármiféle visszafelé kompatibilitáshoz.

Forrás: zonaactual

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu