A Shadow Warrior 3 végre megjelenési dátumot kapott: előrendelés esetén jár a sorozat első két játéka!

A Sony és a Microsoft digitális boltjai megerősítették a hírt, valamint az elővásárlási bónusz is elérhető a Shadow Warrior 3-hoz.

 

 

Némi késés és türelmes várakozás után végre hivatalos megjelenési dátumot kapott a Devolver Digital készülő Shadow Warrior 3 című játéka. Március 1-jén léphetünk be a játék kegyetlen és véres világába, az elővásárlási ajánlat pedig tökéletes a Shadow Warrior világának minden újonca számára.

Ha előrendeled a játékot, kapsz egy skin-t a katanádhoz

A dátum megerősítése a PlayStation és az Xbox digitális boltjainak jóvoltából érkezett, amelyek a játék előrendeléséért járó néhány jutalomról is lelepleztek információkat. A hivatalos leírások szerint az elővásárlási csomaggal a Shadow Warrior 1-et, a második részt, valamint egy limitált kiadású skint is kapsz a katanádhoz.

Érdemes megemlíteni, hogy a Steam nem ugyanazokat az információkat hozta nyilvánosságra, mint a Sony és a Microsoft boltja, így továbbra sem zárhatjuk ki, hogy a cím más napon érkezik PC-re, vagy nem ugyanazokat az elővásárlási jutalmakat kínálja majd.

Aki esetleg még nem hallott volna róla, a játék egy FPS, melyben Lo Wang bőrébe bújhatunk, akinek az a feladata, hogy felvegye a harcot egy sárkánnyal, akit kiszabadított a börtönéből. Ennek érdekében a világ különböző helyszíneire fogunk utazni, és vér, szürreális fegyverek és rengeteg akció kísér majd minket.

A Shadow Warrior 3 a rengeteg fegyver mellett sokféle ellenféllel rendelkezik, akiket (szó szerint) szét kell majd szednünk, ha előre akarunk haladni a történetben, ami a Devolver Digital szerint nagyjából 8 órán át fog tartani.

Forrás: Store.PlayStation, Xbox.com, Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu