Dying Light 2: Stay Human: az egyik port mégsem februárban jön!

Az utolsó pillanatokban is, de megvalósította a Techland, hogy ne jöjjön ki mindegyik tervezett platformra a Dying Light 2: Stay Human.

 

Persze itt nem egy olyan platformra kell gondolni, ahol natív módon fut a játék, azaz a PlayStation 5, az Xbox Series, a PC, a PlayStation 4, illetve az Xbox One kizárható: ezeken helyileg fog futni a lengyel cég terméke. Egy platform hiányzik a felsorolásból, nem is véletlenül: a Nintendo Switch porttal ne számoljunk rövid időn belül, ugyanis a Techland maximum fél évvel is, de eltolta a felhőből futtatni kívánt zombie-parkour túlélősdi „kapcsolós” változatát.

A Techland a sajtóközleményében azt írta, hogy az eredeti dátumhoz képest hat hónapon belül szeretné elhozni a Nintendo Switch termékcsaládra a Dying Light 2: Stay Humant. (Amire mi gúnyosan hozzátesszük, hogy a játékot többször is halasztották, és mivel volt 2021 decemberi időpont is kitűzve régebben, ez a meghatározás az ő részükről felettébb nem szerencsés…) Az indoklás még hozzátette, hogy a Techland által nyújtani kívánt játékélmény szintje is egy cél, és ezt a rajongóknak biztosítani szeretnék. Magyarul: a Dying Light második része a felhőből futtatva nem érte el azt a minőséget, amit a lengyel cég megfelelőnek tekintene…

Úgyhogy a felhőből legkésőbb augusztus elején futtathatjuk a Dying Light 2: Stay Humant a Nintendo Switchen, ami azért nagy csalódás lehet a franchise rajongóinak, hiszen tavaly ősszel a Techland az első részből kihozott rá egy teljes kiadást. Úgyhogy nekik vagy várniuk kell, vagy játszanak máshol. PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, továbbá Xbox One-ra is február negyedikén fog megjelenni, és a megjelenéstől számítva legalább öt évig támogatni fogja tartalmilag a stúdió a játékot.

Legalább két héttel a rajt előtt tették meg a bejelentést, nem pedig az utolsó utáni pillanatban, ami biztosan negatív hatással lett volna a Dying Light 2: Stay Human játék körüli érdeklődésre. A minőség hiányának beismerése viszont nem bűn.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu