A PlayStation egy screenshottal mutatja be a God Of War-t a Steam Deck-en

A God of War már PC-n is elérhető, Shuhei Yoshida pedig a Steam konzolján is kipróbálhatta a játékot

 

Rendkívüli időket élünk a videojátékok terén. A Nintendo már nem egy kézikonzol és egy asztali konzol, hanem a Nintendo Switch mindkettőt csinálja. A Microsoft már az Xbox Game Passra, egy videojáték-előfizetési szolgáltatásra támaszkodik. A PlayStation PC-re hozza exkluzív játékait, amire sosem gondoltunk volna. A Valve pedig eltávolodott a kizárólag PC-re való koncentrálásról, és Steam Deck néven kézikonzolt vezet be.

Ha valaki mindezt tíz évvel ezelőtt mondta volna nekünk, valószínűleg őrültnek neveztük volna, de ma már valóság. Annyira ritka, hogy már normális, hogy meglepődünk az olyan képeken, mint amit Shuhei Yoshida, a PlayStation egyik legfőbb látható arca, a Sony indies részlegéért felelős Shuhei Yoshida osztott meg hivatalos Twitter-profilján.

 

 

Ezen a God of War látható, amely Steam Deck-en fut, a japán férfi pedig azt ünnepli, hogy az eredetileg Santa Monica által fejlesztett címet a Valve kézikonzolján is élvezheti. A játék kevesebb mint egy hete jelent meg a Steamen, és mind a közönség, mind a sajtó elismerő kritikákat kapott, és azok, akik előrendeltek egy ilyen gépet, kézikonzolos módban is megtapasztalhatják Kratos és Atreus blockbusterét.

A God of War úgy néz ki, hogy egyike lesz azoknak, amelyek kompatibilisek a Steam Deckkel, amelynek hivatalos listája frissül a különböző címekkel, amelyekről maguk a fejlesztők is megerősítik, hogy megfelelően működnek a platformon. A lista egyébként egyre hosszabb és hosszabb, és mindenféle javaslatokat tartalmaz:

 

 

A Santa Monica játék PC-n való megjelenésével kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy a hetet a Steam eladások élén zárta, így megerősítve a Valve boltjának felhasználói körében elért sikerét. Sőt, már az első napon rengeteg egyidejű játékost halmozott fel, amivel más nagy PlayStation-exkluzívok fölé helyezte, amelyek végül PC-re ugrottak. Ha érdekel a játékról szóló értékelésünk, itt olvashatod el.

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu