A Mátrixból a Horizon Forbidden Westbe: Carrie-Anne Moss csatlakozik Aloy kalandjához, és nem ő az egyetlen [VIDEO]

A Horizon Forbidden West legfrissebb trailere a hamarosan megjelenő PS5- és PS4-exkluzív játék történetébe és karaktereibe enged betekintést.

 

 

A PlayStation és a Guerrilla Games tegnap egy új előzetest tett közzé, amely a Horizon Forbidden West történetére fókuszál; továbbá megerősítették, hogy Michelle Jenner lesz Aloy szinkronhangja. Ugyanakkor messze nem ez az egyetlen hír, amit a játék mögött állók megosztottak: kiderült, hogy Carrie-Anne Moss is fontos szerepben tűnik fel a PS5-ös és PS4-es videójátékban!

A Mátrix: Feltámadások egyik főszereplőjének feladata lesz Tilda, egy titokzatos új karakter életre keltése, aki különleges kapcsolatban áll a távoli múlttal – olvasható a Guerrilla Games sajtóközleményében.

Angela Bassett (Fekete Párduc) feltűnését is megerősítették Regalla szerepében, aki Aloy új kalandjának egyik fő ellenlábasa lesz. „Regalla olyasvalaki, akit a gyűlölet vezérel, konkrétan a Carja törzs iránti gyűlölet, és hajlandó felégetni a világot, hogy bosszút álljon” – magyarázza McCaw, ahogy arról az IGN munkatársai beszámoltak. „Mindenkit elintéz, aki az útjába kerül… Érzelmi szempontból ha Aloy a mozdíthatatlan tárgy, akkor Regalla a megállíthatatlan erő.”

Nem ő lesz az egyetlen veszély a játékosok számára Aloy epikus utazása során a Tiltott Nyugaton keresztül. „Aloy történetének következő fejezete február 18-án veszi kezdetét – elsőként PS5-ön és PS4-en -, ahol új fenyegetések viharával kell szembenéznie: egy apokaliptikus járvánnyal, Regallával és lázadóival, Sylensszel és mesterkedéseivel… és új, még felfedezésre váró veszélyekkel” – mondta a Guerrilla Games.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu