Horizon Forbidden West: sztoriízelítő [VIDEO]

A Sony Interactive Entertainment és a Guerrilla Games a célegyenesbe fordult a Horizon franchise második részének megjelenés előtti marketingjével.

 

Most már ki is kell emelnünk, hogy második rész, ugyanis a Horizon Zero Dawn volt az első, a Horizon Forbidden West lesz a második, és van egy PlayStation VR2-es cím is, amiről a bejelentésekor írtunk (és itt hivatalos, hogy a Guerrilla Games nem egyedül dolgozik azon). A PlayStation Blogon Ben McCaw, a holland stúdió narratíváért felelős részlete több gondolatot is megosztott a cross-gen játék új videójából.

McGaw leírta, hogy Aloy történetének új fejezete már kevesebb mint egy hónapra van a rajttól (és a Sony-t ismerve biztosan lesznek a megjelenés előtt tesztek a sajtótól, de azért nekik is ott van az a bizonyos embargó, ami előtt nekik sem engedélyezett a közlés…), és rengeteg új veszély fog várni rá. A világra fenyegető veszélyt jelentő métely mellett Regalla és az ő lázadói, Sylens és az ő gépezetei, továbbá sok, még le nem leplezett tényező vár majd ránk a nyugati utazásunk során.

Aloy persze nem fog egyedül szembenézni ezen veszélyekkel, ugyanis a Horizon Zero Dawnból ismerős karakterek mellett új partnerek is a képbe lépnek. Varl, Erend, Zo, Alva, Kotallo – az első két név ismerős lehet, az utóbbi három pedig nem. Az új trailer videóban betekintést kapunk Aloy kalandjaiba, és emellett a stúdió az új fő marketinges képet (angol kifejezéssel élve key artot) is bemutatta. Ezen Aloy bandája Regallával és az ő lázadóival, továbbá néhány, igazán veszélyes gépezettel küzd meg. Rajta van még Sylens, Hekarro (a Tenakth törzs vezetője), illetve Tilda (akinek az ősi múlthoz van egy különleges kapcsolata, eléggé rejtélyes az újonc).

Vajon képes lesz Aloy és bajtársai a vadvilág veszélyeit, illetve a múlt bűneit leküzdeni, hogy a haldokló bolygót megmentsék? Erre a választ február 18-án kapjuk meg, ugyanis ekkor jön ki PlayStation 5-re és PlayStation 4-re a Horizon Forbidden West.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu