Robert Pattinson tárgyalásokat folytat a Élősködők rendezőjének következő filmjében való szereplésről

FILM HÍREK – Robert Pattinson tárgyalásokat folytat Bong Joon-ho következő filmjének főszerepéről, amely jelenleg a Warner Bros-nál készül

 

A Batmant alakító Robert Pattinson tárgyalásban van, hogy főszerepet vállaljon az Élősködők rendezője, Bong Joon-ho következő filmjében, amely jelenleg a Warner Bros-nál készül. A jelenleg cím nélküli film Edward Ashton készülő sci-fi regényének adaptációja. A Mickey7 a jövőben játszódik, középpontjában pedig a címszereplő eldobható alkalmazott áll, akit egy emberi expedícióra küldenek, hogy kolonizálják Niflheim jeges világát. Mickey7-et azért hívják be a munkára, mert képes új testet regenerálni, ha meghal, és az emlékei nagy része megmarad.

Bong Joon-ho korai alkotásaival kezdett kultikus rajongótábort kiépíteni hazájában, Dél-Koreában. Az Amelyik kutya ugat, az nem harap és aA halál jele című elismert krimivel, mielőtt a 2006-os A gazdatest című szörnyfilmmel kezdett volna kitörni a nemzetközi színtéren. Bong további nemzetközi figyelmet szerzett a Chris Evans által vezetett Snowpiercer című filmjének elismert adaptációjával, amelyet később a Netflix Okjacímű, nagy visszhangot kiváltó sci-fi kalandjával követett. A rendező nemrég történelmet írt az Élősködők című fekete komédiás thrillerrel, amely négy Oscar-díjat hozott neki, köztük a legjobb film, a legjobb rendező és a legjobb eredeti forgatókönyv díját, és most úgy tűnik, hogy a jövőre is tekint.

Közel két évvel a rekordot jelentő Oscar-söprés után a Deadline hozta a hírt, hogy az Élősködők rendezője, Bong Joon-ho már a következő projektjét készíti. A Mickey7 sci-fi regény cím nélküli adaptációját jelenleg a Warner Bros. készíti, Bong az Offscreen nevű bannerén keresztül Dooho Choi mellett a Kate Street Picture Company és a Plan B producere lesz, Robert Pattinson pedig már tárgyalásokat is folytatott a film főszerepléséről. Források szerint Bong tavaly év végén kezdett tárgyalásokat a projektről, és az ünnepek alatt rendesen ráálltak a projektre, amikor több 30-as éveiben járó A-listás színésszel, köztük Pattinsonnal is találkoztak.

A felvétele után sok kíváncsiság irányult arra, hogy mit hoz a jövő Bong Joon-ho számára. A Élősködők című film majdnem három évvel ezelőtt jött ki. Az HBO-nál volt némi megosztottság. Élősködők sorozat adaptációja az ő és a Succession executive producere, Adam McKay művei, bár az eredeti rendező pozitív reményeket fogalmazott meg a film közepén játszódó projekthez. Bong állítólag 2018 óta dolgozik egy koreai nyelvű animációs projekten, és 2021 elején látszólag megerősítette, hogy ez lesz a következő projektje, bár a cím nélküli mickey7 A projekt úgy tűnik, hogy prioritást élvez, mivel gyorsan összeáll.

Érdekesség, hogy amellett, hogy a Parasite az első hollywoodi stúdióprodukció Bong Joon-ho rendezőtől, a film egyben Pattinson utolsó nagy stúdióprojektje is a Warner Bros-nál. Miután az Alkonyat-filmsorozat lezárását követően felfedezte a független filmkészítés világát, Pattinson az utóbbi években ismét több blockbuster produkciót vállalt, kezdve a Christopher Nolan sci-fi akcióblokkjában való közreműködésével. Elv. A közönség arra számíthat, hogy Pattinson a DC Comics világába merül el a Matt Reeves-filmben. WB Batman című filmjében, amely március 4-én kerül a mozikba.

Forrás: lanetaneta

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu