Deadly Dozen Reloaded: tizenkettő egy halálos tucat [VIDEO]

Az N-Fusion Interactive és a Ziggurat Interactive egy 2001-es, taktikai lövöldözős Deadly Dozen Reloaded játékot emel át a múltból az új játékosoknak.

 

A Ziggurat Interactive jellemzése szerint a második világháborúban Dwight D. Eisenhower tábornok (aki később elnök lett) arra kérte az Egyesült Államok hadseregét, hogy titokban teljesítsenek veszélyes küldetéseket időponttól és környezettől függetlenül. Tizenkét embert verbuvált össze, és mindenkinek megvan a fizikai képessége, illetve a megfelelő hozzáállása – ebből jött létre a Deadly Dozen, azaz a halálosztó tucat… vagy akár a piszkos tizenkettőnek is nevezhetnénk őket.

Négy fős alakulatot rakhatunk össze a tizenkét játszható karakterből. Mindegyiknek egyedi statisztikái, fegyverei, és kedvelt felszerelése van, így a frontvonalak mögött másképp teljesíthetik a küldetéseket. Így a játékstílusunknak megfelelő bandát válogathatunk össze, így ha kizárólag lopakodnánk, esetleg mindenkit két vállra fektetnénk (akár robbantásokkal), megtehetjük. Az alakulatot a forgó kerék segítségével lehet irányítani, hiszen így adhatunk nekik parancsokat (pl. tüzeljenek, álljanak össze formációba, ilyesmi), a játszható karakterünket pedig bármikor válthatjuk.

A Deadly Dozen Reloaded struktúrája megegyezik az eredetivel, de a pályák assetjei, a textúrák és a karakterek modelljei nulláról lettek felépítve. Valós idejű megvilágítás, csúcsminőségű részecskehatások, és más környezetbeli hatások révén érezhetjük valósabbnak a játékot. A PC-s változaton 4K felbontáson, frame rate korlát nélkül játszhatunk, a konzolokon pedig 1080p/30 FPS lesz a limit. A hangok is javulnak a jobb minőségű fájlokkal, valós idejű hanghatások (pl. visszhang) is lesznek, nem beszélve a 3D surroundról, vagy az 5.1-en is túlmutató hangszórós konfigurációk támogatásáról.

Nem csak az audiovizualitást tuningolták, hanem a mesterséges intelligencia is jóval kifinomultabb lett, a járművek fizikája pedig át lett dolgozva, és ezzel a célpontokhoz való vezetés szórakoztatóbb és életszerűbb lett. Tíz hatalmas küldetést kapunk, és a hitelesen újracsinált pályákon bármilyen sorrendben végigmehetünk a feladatokon. Egy küldetés normál nehézségi szinten kb. egy óráig fog tartani. Tizenegy fegyver (öt német, hat amerikai), hét fajta felszerelés (pl. medkitek, távcsövek), robbanótöltetek… ezek összeállításáról mi dönthetünk. Nem lesz permadeath, ugyanis a következő küldetésünkre bajtársaink fel fognak támadni, így az elmentéseket nem kell újra betöltögetni.

A Deadly Dozen Reloaded valamikor tavasszal jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, illetve PC-re (Steam).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu